Arama sonuçlarınız

1. beroko

Lada Niva 1.7 Üstü Açık

Arkadaşlarım abilerim bizim burda üstü açık lada niva 1.7 var 2001 model onu almayı dusunuyorum üstü acık olması sıkıntı olurmu satarken parça sıkıntım olurmu Teşekkür Ederim.

2. beroko

1976 model defender

Arkadaşlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-85497247/detay bu araç alınırmı alırsam ne kadar fıyata adam ederım
  3. beroko

Defender 90 ve 110 luk YARDIM

Arkadaşlar internette bakınıyordum araç 90 lık ve 5 kapı diğer bir ilan da ise 110 luk ve 5 kapı aralarında fark nedir

4. beroko

DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı

arkadaşlar defender benzin+lpg mi dizel mi olmalı neden ?
  5. beroko

Samurai mi Vitara mı _?

Arkadaşlar arazi konusunda 98 model samurai mı yoksa , 97-98 3k vitaramı daha başarılıdır (sert Off-Road olarak kıyaslarsanız sevinirim)

6. beroko

Satılık Suzuki Samurai

1998 model Suzuki Samurai .. Aracın üzerinde 5 adet Yokohama Geolander lastik bulunmaktadır. Aracın arazi aksamında hiç bir sorun yoktur. 4x4 sorunsuz çalışmakta araç 90 bindedir. 4 adet Suzuki Alüminyum jant. 4 adet goodyear lastik 8 ay kullanılmış. Yazlık ve kışlık tenteleride verilecektir..

7. beroko

Discovery MPI 2000

Arkadaşlar Discovery MPI 2000 hakkın da çok yorum okudum ama arazi de sağlam bir araç mı arazide beni bırakır mı _? Teşekkurler...
  8. beroko

Vitara mı Ranger mı

arkadaşlar 5 kapı 1996 vitara 2.0 mı 2004 model ford ranger mı Arazaide hangisi daha başarlı neden _?
  9. beroko

Suzuki Vitara 2.0

Arkadaşlar 5 kapı vitara 2.0 arazide başarıımı kullanan arkadaşlar mesaj atabilirmi

10. beroko

Cherokee

Arkadaşlar 2.5 td cherokee arazıde ve yolda ne kadar yakar biginiz varmı.

11. beroko

Daihatsu Feroza Arazi

Arkadaşlar 1996 model Daihatsu Feroza nasıl bir araç bani bilgilendirir mısınız _? 1 Arazideki durumu 2 yakıt durumu 3 parça bulumu kolaymı şimdiden teşekkurler
  12. beroko

Daihatsu Feroza Arazi

Arkadaşlar 1996 model Daihatsu Feroza nasıl bir araç bani bilgilendirir mısınız _? 1 Arazideki durumu 2 yakıt durumu 3 parça bulumu kolaymı şimdiden teşekkurler

13. beroko

Toyota Hilux

Arkadaşlar Toyota Hilux hakkın da bilgi werırmısınızz.Kafama yattı almayı dusunuyorum .
  14. beroko

Off-Road araçları

Arkadaşlar off road için uzun arabamı yok sa kısa arabamı daha avantajlı örnek olarak hangi arabalar bu konuda benı bilgilendirirseniz çok teşekkur ederım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri