Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar
eşim için liberty almaya karar verdim. Kendisi günlük kullanacak ama uzun soluklu gezilerde ben kullanmayı düşünüyorum , 2.8 crd ile 3.7 arasında kaldım
sizlere vede kullanan arkadaşlara sesleniyorum hangisi ?
yakıtları tüketimleri nasıl ?
kronik arızaları var mı ?
bakım...
Arkadaşlar
eşim için liberty almaya karar verdim. Kendisi günlük kullanacak ama uzun soluklu gezilerde ben kullanmayı düşünüyorum , 2.8 crd ile 3.7 arasında kaldım
sizlere vede kullanan arkadaşlara sesleniyorum hangisi ?
yakıtları tüketimleri nasıl ?
kronik arızaları var mı ?
bakım...
Merhaba Arkadaşlar
Off road sevdamız 2008 yılında Gaziantep’te çamurlara bulanmış arazi araçlarını görünce başladı çocuk gibi “bende geleceğim bana da araba alalım” diye diye gruba katıldık, ilk olarak “Caner daha acemisin sana hem uygun hem de parçası rahat bulunan bir araç alalım, kendi...
Merhaba
Acemiliğimi her şekilde belli etmeliyim :D
96 model zj'min arka difransiyeli için kilit aramaktayım ,
Kilit çok ama ben hala bu difransiyelin ne olduğunu çözemedim.Benim dif. aşagıdaki foto çözüm bulamassam heralde dana 44 e dönecem gibi geriyo ........
Help Me ...
Merhaba
Belki konuyu yanlış yere açtım ama En çok zj kullanıcısını burada bulacağımı düşünüyorum.
Evet gelelim konumuza 96 Model siyah zj için sizlerin uyguladığı veya yapmayı düşündüğünüz sticker tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Belki benim gibi sticker konusunda yardıma ihtiyacı olan kişileride...