Arama sonuçlarınız

1. mysteriousman

liberty hakında bilgi

Arkadaşlar eşim için liberty almaya karar verdim. Kendisi günlük kullanacak ama uzun soluklu gezilerde ben kullanmayı düşünüyorum , 2.8 crd ile 3.7 arasında kaldım sizlere vede kullanan arkadaşlara sesleniyorum hangisi ? yakıtları tüketimleri nasıl ? kronik arızaları var mı ? bakım...

2. mysteriousman

liberty hakında bilgi

Arkadaşlar eşim için liberty almaya karar verdim. Kendisi günlük kullanacak ama uzun soluklu gezilerde ben kullanmayı düşünüyorum , 2.8 crd ile 3.7 arasında kaldım sizlere vede kullanan arkadaşlara sesleniyorum hangisi ? yakıtları tüketimleri nasıl ? kronik arızaları var mı ? bakım...
  3. mysteriousman

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Merhaba Arkadaşlar Off road sevdamız 2008 yılında Gaziantep’te çamurlara bulanmış arazi araçlarını görünce başladı çocuk gibi “bende geleceğim bana da araba alalım” diye diye gruba katıldık, ilk olarak “Caner daha acemisin sana hem uygun hem de parçası rahat bulunan bir araç alalım, kendi...

4. mysteriousman

Difransiyel kilit Yardım

Merhaba Acemiliğimi her şekilde belli etmeliyim :D 96 model zj'min arka difransiyeli için kilit aramaktayım , Kilit çok ama ben hala bu difransiyelin ne olduğunu çözemedim.Benim dif. aşagıdaki foto çözüm bulamassam heralde dana 44 e dönecem gibi geriyo ........ Help Me ...
  5. mysteriousman

Zj İçin Sticker

Merhaba Belki konuyu yanlış yere açtım ama En çok zj kullanıcısını burada bulacağımı düşünüyorum. Evet gelelim konumuza 96 Model siyah zj için sizlerin uyguladığı veya yapmayı düşündüğünüz sticker tavsiyelerinize ihtiyacım var. Belki benim gibi sticker konusunda yardıma ihtiyacı olan kişileride...

6. mysteriousman

Benim 2000 Model Asker Kaçağımda Bu

Mrb Arkadaşlar Biraz Geç Oldu Ama Yinede Sizlerle Paylaşmak İstedim fotoları ekliyorum

7. mysteriousman

Karavanda Elektirkli Şofben

bence 220v dönüştüren aparatlar var onlarda kullanılsa randımanlı oluru acaba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,755
Kaydolan Son Üyemiz
karavantaxi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri