Arama sonuçlarınız

1. ozimante

!!!!!!dolandiricilara Dİkkat !!!!!!

Şahin GENÇOĞLU isimli vatandaş satış ilan sitesinden araç resimlerimi alıp yeniden kendi adına aracı satışa çıkaran bir sahtekardır. Güvenmeyin inanmayın. Gencay GENÇOĞLU isimli bir şahıs 2 ay kadar zaman önce aracımızı almak istemiş ancak çakallık yaptığı için araç kendisine satılmamıştı...

2. ozimante

Baofeng Uv 5 Ile Midland Alan 42 Görüşebilme

Arkadaşlar Midland CB ile Baofeng arasında görüşebilmenin bir yolu varmıdır bu mümkünmüdür. Yanlış anlaşılmasın telsiz konularında bilgi sahibi değilim.
  3. ozimante

Cappadocia

PAJERO 2.6 CC. 1993

4. ozimante

Vitara Orijinal Hups

Arkadaşlar 1998 1.6 JLX aracımdan çıkma orijinal otomatik hups lar ihtiyaç fazlasıdır. Uygun fiyata değerlendirilir.
  5. ozimante

Nevşehir Off Road

Nevşehir"de Offroad sporunu yapan yada 4x4 araçla doğada olmak isteyen, hevesli, meraklı arkadaşlarla bir araya gelerek tanışmak isterim. (Özay ÇINAR 0506 896 47 33)

6. ozimante

Niğde Doğa Sporları Ve Offroad Kulübü (nidoff) Kuruldu

Arkadaşlar Niğde Doğa Sporları ve Offroad kulübü (NİDOFF) resmi olarak kurulmuş olup üyelik için başta dağcılık ve offroad olmak üzere tüm doğa sporlarına ilgili arkadaşların katılımını bekleriz. İlerleyen dönemlerde offroad, dağcılık, kampçılık, trekking, sualtı sporları, arama kurtarma vb...

7. ozimante

98 Vitara Jlx Vinç Montajı

Aracımızı hafif de olsa bazen zorlu koşullarda kullanmak zorunda kalıyorduk ve her kaldığımızda ahhh keşke vincimiz olsa derdik. Sonundu vinç almaya ve takmaya karar verdik, vinç siparişimizi verdik ve geldi. Bir çok sayfadan montaj ile ilgili referanslar aldık ama bir araçta orijinalliği...
  8. ozimante

Niğde-karagöl"de Kamp

Hafta sonu bir türlü gitmek isteyipte gidemediğimiz Karagöl ve Çinili göl bölgesine giderek kamp kurduk ve küçük yürüyüşler yaparak eğlenceli bir hafta sonu geçirdik.
  9. ozimante

Niğde Etkinlik

Hafta sonu mini aktivite

10. ozimante

96-98 arası 5 k vitara aramak

Ben samuraimi yeni sattım ve 96-98 model aralığında düzgün temiz vitara arıyorum, siz forum arkadaşlarımızın bildiği tavsiye ettiği araç varsa memnun olurum. Birde vitarada özellikle nelere dikkat etmeliyim. Kullanıcı arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Selamlar saygılar.

11. ozimante

SAMU

BAGAJ
  12. ozimante

LASSA COMPETUS

Arkadaşlar bana az kullanılmış 2 adet 205/70/15 lassa competus lastik lazım.

13. ozimante

215/75/15 MT Lastik arıyorum

Arkadaşlar uygun fiyata kullanılmış 215/75/15 MT lastik arıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  14. ozimante

samurai

arkadaşlar 92 SJ 413 ön plastik ızgara (Grill) arıyorum. yardımlarınızı bekliyor saygılar sunuyorum.
  15. ozimante

samurai yedekleri

arkadaşlar öncelikle merhaba diyorum. hobi aracı olarak yeni bir samurai aldım, bir hayli toparladım ama parça bulmakta oldukca zorlanıyorum. acaba sizler nereden parça tedariki yapıyorsunuz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri