Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar 3 binek otomobil ile resmini göndermiş oldugum rotayı planladık rotada yayları kanyonları ve köyleri ziyaret edicez bu mevsimde sizce bu rotada bir sorun yaşarmıyım yollar açısından yolların düzgünlüğü açısından bu tarafları bilenlerin fikirleri benim için cok önemli yada bu...
Merhaba arkadaşlar ocak ayındaki sınavı kaçırdık ama bir daha ki sınava inş şimdilik yolda iki araç giderken telefonun çekmediği yerlerde araçlar arası iletişimi sağlamak için BAOFENG BF 888 el telsizinden almayı düşünüyorum sizce benim amacım için uygun bir seçimmidir daha yeni oldugumdan...
merhaba arkadaşlar sapancada sogucak yaylasına çıkmayı düşünüyorum iklimden dolayı yolun nasıl oldugu konusunda bir fikrim yok binek otomobiller ile çıkacağız bu yol konusunda bilgisi olan varmı acaba bu mevsimde ne durumdadır binek otomobillerle gidilebilir mi ? o çevrede köy yollarını...
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi istanbul yakın yerlerde kendi aracımla köy yollarını dag yollarını kullanarak gidebiliceğim ( Tabi yolların biraz iyi olması şartıyla araç otomobil cünkü )güzel gördüğümüz bir yerde durup soluklanabilicegimiz mangal ve ateş yakabilicegimiz çayımızı...
arkadaşlar merhaba off road yapan arkadaşlarla biraz daha fazla kaynaşmak ve daha rahat fikir alışverişi yapabilmek için blackberry aracılığıyla haberleşelim diyorum eger herkes pin lerini burada paylaşır ise bizde onları ekleyerek daha sürekli bi sohbet ortamı oluşturabiliriz öncelikle ben...
merhaba arkadaslar 6 000 liranız olsa hangi enduro motoru alırdınız bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim genelde uzun yol ve arazi sartlarına göre degerlendiricek olursak
Arkadaşlar bu konuyu acan benim ama en son yanıtlamak isteyende benim :)Bu nedenler ilk cevapları sizlerden alalım
10 DAKİKALIK BİLE OLSA ZAMANI GERİ ALMAK ELİNİZDE OLSAYDI HAYATINIZA DAİR HANGİ ANI YAŞAMAK İSTERDİNİZ?
NEDEN?