Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhabalar;
Severek kullandığım aracımı evlilik planlarım nedeniyle satmak durumundayım. Nişanlımın ve benim severek kullandığımız bir araç.Çokta memnunuz. Ancak dediğim gibi evlilik hazırlıkları nedeniyle satmamız gerekmektedir. Evlendikten sonra kısmet olursa inşallah yine grand...
Arkadaşlar hepinize selam olsun.
Bildiğiniz üzere 1 ay önce 94 model 5.2 grand cherokee aldım. ruhsatta bugun geldi :) ama sanırım sorunlu bir araç almışım. gerçi almadan önce kadıkoyde mustafa akman'a göstermiştim. pek sıkıntısı yok demişti. Ancak araç beklediğimden fazla yakıyo. 80 tl lpg...
Arkadaşlar herkese selamlar.Aranıza yeni katıldım. Dün 13750tl ye 94 model 162bin de 5.2 v8 grand cherokee almış bulunmaktayım. araçta eski sistem lpg var. ancak arabada gözüme çarpan bazı rahatsız oldugum durumlar sözkonusu.
- İlk olarak 70-90 km arası hızda seyrederken vites kararsızlık...