Arama sonuçlarınız

1. tyido

Terrano Snorkel Montaji

Merhabalar. Uzunca zamandir aracima snorkel takmayi dusunuyordum. Yaptigim arastirmalarda yabanci sitelerde bircok kisinin terranoya snorkel uydurmakta zorluk cektigini ve kendi ugraslari ile yaptiklari snorkelleri taktiklarini gordum. Fakat snorkel yapacak vaktim ve atolyem olmadigi icin...

2. tyido

Terrano Vinç Montaji

Merhabalar Bir yildir 2001 Nissan Terrano 2.7TDI sahibiyim, birkac zamandir planladigim vinc montajini sonunda gerceklestirdim. Tamami ile demir tampon yapmak yerine farkli bir metod ile tamponu yarisindan keserek altina vinc tablasini yerlestirdim. Vinç montaji icin dusunenlere yardimci olur...
  3. tyido

Nissan Radyo Kodu Cozulmesi

Merhabalar Bu gun aracimin motor takozlarindan birtanesi sokulurken akunun kutup baslari sokuldugu icin aracimin radyosunun ekraninda CODE yazisi belirdi. Malesef ki benden onceki sahibi arabanin hicbir evragini saklamadigi icin radyonu bulamadim. Neyse ilk olarak Nissan bayisine gidip kodu...

4. tyido

Bulgaristan Varna kesif gezisi...

Merhabalar, Ismim Yigit forumda yeniyim, oncelikle sizlerle tanismaktan ve paylasimda bulunmaktan cok mutluyum. Yaklasik iki yildir egitim icin bulundugum Bulgaristana bu sefer yeni aldigim aracim ile geldim. Amacim birazcik gezip fotograf cekip biraz da olsa arazi kosullarinda aracimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri