Arama sonuçlarınız

1. Bekir K.

Zj Grand Cherokee Yedek Parça

Selamlar 98 Model 5.2 ZJ için aradığım bazı parçalar var. Olur ya elinde olan veya bildiği yerde olan vs. vardır. Clockspring denilen direksiyon içi sargı kablo. Sağ ve Sol kapı için sarı renk grand cherokee ve limited yazıları tüm gövdeyi dönen çift sıra sarı şerit. bunu bulamazsam diye...

2. Bekir K.

Zj Cherokee Küçük Sıkıntılar

Selamlar Yeni aldığım zj'de ufak tefek sıkıntılar var.. çözüm önerilerinizi merak ediyorum.. - sürücü koltuğu yükseklikte problem yok sırt tarafında problem yok fakat koltuk ileri geri gidip gelirken problemli. şöyle ki ayar düğmesine basılı tuttuğumda ilk hareket hariç hiç hareket etmiyor...
  3. Bekir K.

1996 Lada Niva 1.7

Willys Cj-3A'mı sattıktan sonra karşıma çıktı ve aldım..Ön difransiyel çalışmıyordu,alt takım çok bakımsızdı,göğüste çatlaklar vardı vs.. 1996 Lada Niva 1.7 Karbüratörlü motor 95000Km'de (ne kadar orjinal bilinmez tabi) Ön difransiyel yenilendi. Debriyaj baskı balata sıfırlandı Direksiyon...

4. Bekir K.

Lada Niva Aşırı Titreme

Selamlar Geçenlerde benim 1951 Willys'i satıp 1996 Model bir Lada Niva aldım..Ön difransiyel dağınıktı aldığımda o yapıldı şaft balansları alındı herşey çok güzel fakat bir problemi aşamadık.4H konumunda dif.kilidi diye bilinen kısa kolu çektiğimiz (aktif ettiğimiz) zaman araçta abartılı aşırı...
  5. Bekir K.

1951 Jeep Willys CJ-3A

Arkadaşlar iyi günler.bir süredir forumu (özellikle Jeep bölümünü) takip ediyorum fakat bir türlü aktif olamadım.okul du hastalıklar aksilikler derke.n kısmet bugüneymiş.ikinci mesajımın böyle bir konu olması hoş değil tabi ama neyse.. Aracı kısaca anlatayım. 1951 Model Jeep Willys Cj-3A 2006...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri