Arama sonuçlarınız

1. nhcteam

Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

bugun silifke off road grubu olarak orman dairesinin dozerlerle açtığı kesim sahasına ve yangın şeridine çıkmayı denedik.. toplam 7 araçlık kafilede dusterın performansına herkes yine hayran kaldı... senelerin tecrübesi markaların off road donanımlı araçlarına (marka model verip polemik yaratmak...

2. nhcteam

Dacia Duster Double DIN teyp uygulaması.. yaptık oldu :))

geçekten 2 gün geceli gündüzlü kafa yorduk.. ::) en sonunda bunlar ortaya çıktı.. cam açma kapama butonlarını kapı kollarına aldık ve olayı bu şekilde çözdük.. cam butonlarını kapılara almadan da olabilirdi belki ama hem böyle estetik oldu hemde kullanışlı oldu.. şunu söylemek istiyorum duster a...
  3. nhcteam

mersin veya adana da off road servis

tüm gezenbilir üyesi arkadaşlarıma iyi günler diliyorum ben silifke/MERSİN de oturuyorum.. bulunduğum ilçede imkanlar kısıtlı desem o bile fazla olur..l hemen hemen hiç yok malesef :-\ bana en yakın merkezler mersin ve adana.. buralarda bildiğiniz iyi off road aksesuar montaj işleri yapan usta...

4. nhcteam

bugün duster ımı kum da denedim :)

ben off road konusunda çaylak sayılan bir üyeyim.. 4x4 bir duster la bugun gezenbilir üyeleri tecrübeli abilerimiz kardeşlerimzin kum da sürüş tavsiyelerine uyarak ilk defa arabamı kuma soktum.. kuma girmeden önce okuduklarım ve tavsiyeler üzerine daha iyi tutuş için lastik havalarını biraz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri