Arama sonuçlarınız

1. W

2005 Freelander Td4 Hse Satılık

Arkadaşlar 189 bin km'de, bakımlı ve sorunsuz aracımı satıyorum. Tertemiz ve sorunsuz bir araçtır. Malum sitede ilan numarası: 158390851 Gezenbilir üyelerine ayrıcalık olacaktır.

2. W

Pirelli Scorpion STR kullanan var mı?

Bir takım yeni lastik almak istiyorum. Kışın kayağa gitmek dışında yazın genelde şehir içindeyim. Sessiz ve yumuşak olsun istiyorum. Michelin, Bridgestone ve Good Year çok pahalı geldi Pirelli uygun görnüyor. Ne dersiniz, beklentimi karşılar mı?
  3. W

Kabinde antifriz kokusu

Herkese iyi günler. Son günlerde böyle bir sorun yaşamaya başladım. Aslında ben farketmedim problemi (her gün aracı kullandığım için alışmış olabilirim). Ancak araca binen iki arkadaşım "değişik bir koku"dan şikayetçi oldu. Servis, bunun antifriz kokusu olduğunu ve kalorifer peteğinin...

4. W

TD4 için lastik dönüşümü

Arkadaşlar herkese iyi günler. 2005 TD4 HSE Freelander sahibiyim ve aracımdan memnunum. Kışın 3-5 kez kayağa giden biri olarak, aracın karlı, buzlu yollardaki performansından fazlasıyla memnunum. Kartalkaya'ya, Kartepe'ye sabahın 5-6'sında kütür kütür tırmanmak, gece 10-11'de ayazda cam gibi...
  5. W

Lastiklerimiz

Arkadaşlar benim aracın lastik ölçüleri 225/55/17. Aldığımda üzerinde Marshal marka lastik vardı. Kumho'nun ürünü aslında. Lastiklerin diş derinliği iyi olmasına rağmen lastikler taş gibi oldu. Çok rahatsız ve aşırı derecede yol gürültüsü yapıyor. Kimseye Marhal ya da Kumho marka lastik önermem...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri