Arama sonuçlarınız

1. C

Şu Parçaları Arıyorum (94 3 Kapı Vitara)

herkese merhaba. vitaram için aşağıdaki parçaları arıyorum. elinde olan varsa irtibata geçebiliriz. 1. su radyatörü 2. direksiyon simidi 3, vites kolları körükleriyle beraber 4.sağ- sol cam açma düğmeleri 5. şanzıman (usta baktıktan sonra söyleyecek değişmesi gerekiyorsa değişecek) 6. dodik

2. C

Vitara Acil Yardım Lütfen!!!

öncelikle herkese merhaba, geçen gün 94 model 1.6 suzuki jlx vitara 8 valf karbüratörlü bir araca baktım. bir kaç tane sorum olacaktı fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. sorulara gelecek olursak; 1. araç rölantide benzinde stop ediyor. sahibi tüpte çok fazla kullanıldığı için...
  3. C

Jx- Lx -vx Farki Nedir

Vitara 3 kapı alma arefesindeyim. İnternette jlx haricinde jx-lx-vx gibi farklı araçlar var. Bunların farkları nedir acaba

4. C

3 Kapı Otomatik Vitara Arıyorum

öncelikle merhaba elimdeki mevcut aracımı (skoda yeti) satıp eşimin şehir içinde, benim ise av-balık maceralarım için kullanabileceğim 3 kapı otomatik vitara arıyorum. takas da düşünülebilir. sitede bildiğiniz temiz araçlar varsa paylaşımlarınızı beklerim. malum sitede 1990 Suzuki Vitara 1.6 JLX...
  5. C

airbag ışığı

herkese merhaba. 2001 model suzuki grand vitara v6 düz vites aracımın airbag ışığı yaklaşık bir aydır yanıyor. araştırmalarıma göre soketler gevşemiş veya direksiyon zembereği bozulmuş olabilirmiş. ama ben soketlerini bulamdım araçta elektrikçi de bulamadı. zemberğini araştırdım internetten...

6. C

v6 triger zinciri

herkese merhabalr. 2001 model v6 aracım var. 85 binde. triger zincirini değiştirmek istiyorum erzurumda servise götürdüm 2.500-3.000 tl falan dediler. bunu daha ucuza değiştirmek mümkün olur mu? olursa nerede ve nasıl olur? şimdiden teşekkürler.

7. C

v6 çekiş problemi

herkese merhabalar, forumun yenilerinden sayılırım. benim şöyle bir problemim var: aracımla şehir içinde giderken araç birden gaz yememmeye başladı, yavaşladı ve durdu. 1. vitese atıp devam etmek istedim arka taraftan garip sesler geldi ve araba 2 çekerde yürümüyordu. ustamı aradım 4 çekere at...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri