Arama sonuçlarınız

1. halilo11

Hollanda Kaçamağı - Temmuz 2012 (www.duinrell.nl)

selam saygı değer arkadaşlar Ramazandan önce Hollanda da olan bir eylence parkına gittik, İş den sonra Cuma akşamı yola koyulduk benim oraya 250 km uzaklıkda olan Wassenaar (Duinrell) eylence ve kamp yeri, gitmek isteyenler için www.duinrell.nl den rezervasyon yapıla bilinir

2. halilo11

Yurt dışında karavancı arkadaşlarımız

acaba kaç kişi yurt dışında karavan kullanmaktadır? kaç kişinin karavanı vardır?
  3. halilo11

5 Günlük Almanya, İsviçre ve Avusturya 1710 km

yola gece cıkdım nereye gidecegimiz bile belli değildi biraz internete bakdım ama kararsız bir halde yola koyuldum ve otabana cıkdım Koblenz´ ze doğru gitmeye başladım

4. halilo11

Gezenbilir Almanya Grubu

ben Halil almanyada 31 senedir yaşıyorum hep hayalim karavan alıp gezmek´di 2009´da ilk karavanımı aldım 1992 model Fiat Ducato Dethleffs darısı karavan seven ve isteyenlerin başına
  5. halilo11

Hollanda Texel Adası 20.04.2011

sayın Gezenbilir arkadaşlar leptopum halen bozuk ama içindeki resimleri kurtara bilğim için mutluyum sizlere birkactane resim sunayım

6. halilo11

Karadeniz ve Akdeniz gezisi 2010 Ağustos

gecen sene 2010 ağustosta Türkiye' ye geldiğimde 10 günlük bir gezi pilanladim ve Kartal' dan yola cıkdım Ankaradan sora Cerkeş kasabasına ulaşdım bedil Köyüne almanyadan arkadaşı ziyaret edyi diye ama kendisi yokdu o köyde Rahmetli Kemal Sunal Ormanı varmış ve köyün birde müzesi var yolunuz...

7. halilo11

Hollanda,Amsterdam ve Texel Adası

Ailemle birlikde Hollanda gezisine cıkdık Amsterdam da, beverwijk kasabası var büyük bir pazar kuruluyor ve orayı cok merak edip cuma günü cıkdık yola

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR