Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam saygı değer arkadaşlar Ramazandan önce Hollanda da olan bir eylence parkına gittik, İş den sonra Cuma akşamı yola koyulduk benim oraya 250 km uzaklıkda olan Wassenaar (Duinrell) eylence ve kamp yeri, gitmek isteyenler için www.duinrell.nl den rezervasyon yapıla bilinir
yola gece cıkdım nereye gidecegimiz bile belli değildi biraz internete bakdım ama kararsız bir halde yola koyuldum ve otabana cıkdım Koblenz´ ze doğru gitmeye başladım
ben Halil almanyada 31 senedir yaşıyorum hep hayalim karavan alıp gezmek´di 2009´da ilk karavanımı aldım 1992 model
Fiat Ducato Dethleffs darısı karavan seven ve isteyenlerin başına
gecen sene 2010 ağustosta Türkiye' ye geldiğimde 10 günlük bir gezi pilanladim ve Kartal' dan yola cıkdım Ankaradan sora Cerkeş kasabasına ulaşdım bedil Köyüne almanyadan arkadaşı
ziyaret edyi diye ama kendisi yokdu o köyde Rahmetli Kemal Sunal Ormanı varmış ve köyün birde müzesi var yolunuz...