Arama sonuçlarınız

1. G

Akçay, Ayvalik, Küçükkuyu

Merhabalar, önümüzdeki hafta izmirden başlayarak daha önce hiç gitmediğimiz ayvalık, balıkesir, küçükkuyu tarafına bir gezi planlıyoruz, mutlaka görülmeli dediğiniz yerler, kalınacak mekanlar ve yöresel tatlarla ilgili bilgi veririseniz sevinirim.. değerli görüş ve tavsiyelerinizi...

2. G

Uluslararası Ehliyet

merhabalar.. bu yaz itibari ile arabam ile yurtdışı gezisi planlıyorum, daha önceki yunanistan gümrük geçişlerimde uluslararası ehliyet zorunluydu, şimdi araştırdıgıma göre bu zorunluluk kalkmış !! en son yunanistan gümrüğünden uluslararası ehliyetsiz geçen var mı ? son uygulama nedir ? tşkler..
  3. G

Şubatta-amsterdam/bürüksel/paris

Mehaba arkadaşlar Şubat ayınd yalaşık 7 günlük AMSTERDAM/BÜRÜKSEL/PARİS eşimle tur planlıyoruz, şu an itibari ile forum da bu konu ile ilgili araşırmalarımabaladım, daha önce bu şehirlere gitmiş olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum, nereleri gezilmesi gerekir ? nerelerde daha çok zaman...

4. G

Araba İle Avrupa Turu

Merhaba arkadaşlar, yine bir yaz yaklaşmakta hemen hemen herkes gibi bizde gezi planı yapıyoruz bu yaptığımız gezi planında sizlerinde fikirlerini vede görüşlerini almak istiyorum, güzergahım şu şekiilde olacak Yunanistan Makedonya Sırbistan Macaristan Slovakya Çekcumhuriyeti Almanya(Münih)...
  5. G

kiralik navigasyon

Merhaba arkadaslar, Haziran ayinda Italyaya arabam ile seyahat etmeyi dusunuyorum, avrupa haritali navigasyon cihazlarina baktigimda 500 tl civarinda, acaba ben bu cihazi 20 gun lugune kiralayabilirmiym ? eger cevabiniz evet ise nereden nasil? ilginiz icin simdiden tesekkurler herkese emniyetli...

6. G

Araba ile Italya turu

Merhaba arkadaslar; Haziranda kendi arcimiz ile Italya turu yapmak istiyoruz ailecek. ( esim, ben, 10 ve 2 yasindaki cocuklarim) Gidis guzergahi YUNANISTAN-ITALYA Donus guzergahi ITALYA,SLOVENYA,HIRVATISTAN,BOSNA HERSEK,SIRBISTAN,BULGARISTAN genel olarak baktigimda bu guzergahi cikarabildim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,996
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri