kiralik navigasyon

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gozumercan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,590

gozumercan

Ana Kamp
Mesajlar
36
Tepkime Puanı
1
Merhaba arkadaslar, Haziran ayinda Italyaya arabam ile seyahat etmeyi dusunuyorum, avrupa haritali navigasyon cihazlarina baktigimda 500 tl civarinda, acaba ben bu cihazi 20 gun lugune kiralayabilirmiym ? eger cevabiniz evet ise nereden nasil?
ilginiz icin simdiden tesekkurler
herkese emniyetli ve keyifli seyahatler..
 

Etiketler
Ynt: kiralik navigasyon

Merhaba, navigasyon cihaz kiralayan yer hiç duymadım. Sizin işinizi görecek, 5 inch ekranlı markasız navigasdyon cihazları internette 150 tl ye kadar düşmüş durumda. eKRANI 3.5 inc olan cihazlar ise daha da ucuz, hatta BIM A101 vs vs gibi yerlerde bile satılıyor. Internette biraz araştırma ile tüm Avrupa ülkelerinin haritalarını bulabilirsinz.
 

Ynt: kiralik navigasyon

İlginiz için çok teşekkürler, ben araştırdım 7inch ini 105 dolara buldum , ama ınternetten bulmuş oldugum harıtaların oralarda calışıp çalışmayacagı konusunda endişeli oldugum için orjinal bir markayı 20 günlüğüne kiralama yöntemını araştırmıstım .
 

Ynt: kiralik navigasyon

Merhaba, 7 inclik bir cihaza yükleyeceğiniz igo haritaları işiniz çok rahat görür. Ben eski 5 inch cihazıma internetten bulduğum Yunanistan- Bulgaristan haritalarını yüklemiştim, sorunsuz çalışmıştı.
 

Ynt: kiralik navigasyon

Piranha Galileo size tavsiye edebileceğim ve 250 TL ye temin edebilecğeiniz çok özellikle 5" bir cihaz.İnternette kısa bir araştırma sonucu istemediğiniz kadar harita bulup programa yükleyebilirsiniz.Çok zor şeyler değil, yapacağınız iş sadece kopyala yapıştır :smiley:
 



Ynt: kiralik navigasyon

bu demis oldugunz urune istedigim haritayi yukleye bilir miyim? ayrica arastirma dediniz ben arastiriyorum ama bulamiyorum :((( sizin bana bu konuDA TAVSIYE edebileceginiz bir site var mi ?
 

Ynt: kiralik navigasyon

http://www.forumnavigation.com/forum.php

bu siteden inceleyebilirsiniz IGO8 eski sürümdür, ama sağlam bir programdır tavsiye ederim ya da en yeni sürüm olan primoyu yükleyebilirsiniz. Galileo alırsanız üzerinde gelen amigo çok kötü bir program verdiğim adresi i,ncelerseniz istediğinizi bulursunuz.
 


Ynt: kiralik navigasyon

Garmin nüvi 255W 4.3-Inch Widescreen Portable GPS Navigator
merhaba , bu urunu almak istiyorum ,icerisinde amerika haritasi yuklu, bu urune turkiye ve avrupa haritasi yukleyebilrimiyim?
 




Ynt: kiralik navigasyon

teşekkürler PROF11
ilginiz ve yardımlarınız içi, iki konuya bu şekilde mesaj gönderdiğimi için burayada aynı konuyu yazmışım,
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,015
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst