Arama sonuçlarınız

1. dora

Velespit Konuk Evi

Arkadaşlar samimi bir ortamda paylaşım yaşam muhabbet ve doğada özgürlük adına herşeyi paylaşabileceğimiz bir ortam hazırladık yolu Antalyadan geçen herkesi bekliyoruz... Kamp, Günübirlik, Doğa Turları; kısacası etkinlik ve diğer il ve ülkelerden arkadaşlar ile tanışma, bilgi paylaşımı için...

2. dora

Oğlum İle Ekizce Yayla Turumuz-antalya

Gece yatılı olarak planladığımız turumuzu başarıyla tamamladık.
  3. dora

Oğlumla Yine Yollardaydık

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.752821308070492.1073741879.100000278889995&type=1&l=f1949ed3f9

4. dora

Tek başıma avusor....15.02.2013

Avusor yaylasına yaptığım yürüyüşün görselleri....
  5. dora

Pajero arazi şanzumanı

Arkadaşlar çalışma prensibini çözme anlamında 1990 pajero arazi şanzumanının çalışma prensibini bilen varsa ve bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

6. dora

Pajerom

Batumda gün batımı ardından pajero...

7. dora

Pajero hakkında bilgi?

Arkadaşlar 1990 model 2500 pajero aldım fakat motor seçeneklerinin çok olduğunu gördüm MK1-MK2 vs. SHOGUN,MONTERO nedir bilen varsa paylaşırsa sevinirim..
  8. dora

Ardoff Giresundaydı.....

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.434434576575835.102341.100000278889995&type=1

9. dora

Yürüyüş tadında Ayder.....

Ayderdeydim birkaç görsel....

10. dora

Hakan Dora buluşması 2

Nivatr İstanbul tayfasından gelen Hakan abim ile çok keyifli bir rota yaptık.Seyrimiz 0 dan 2500 e kadar çıktı.Rotamızı Feslikan yaylası,Karçukuru yaylası,Belmuar,Yarbaşçandır sapağı,Tübitak gözlem evi,Sinan değirmeni,Çitdibi ve Antalya olarak tamamladık.Geceyi Karçukurunda geçirdik çok...
  11. dora

OFFROAD07; Maden Koyu - Mehmetli Bükü - Tekirova - Beycik - Üçoluk Yaylası - Altınyaka - Antalya

Offroad07 bayram etkinliğini 4 araçla tamamladı.Huzur sevgi ve dostluk ortamını ailelerimizle doyasıya yaşadık.Antalyada havaların güzel gitmesi bizlere yazdan kalma günleri yaşattı.Deniz,dağ,patika,yayla derken güzel etkinliğimizi tamamladık.Faaliyet sonunda hep bir ağızdan haftaya nereye...

12. dora

Küçük bir offroad gezisi...!

Kalk gidelim formatı ile yapılan bir faaliyet .....forever niva!
  13. dora

Antalya Dağlarında Kalk Gidelim Off-Road Gezisi (14 Şubat 2010)

Antalya da yaptığımız aktif gezi org. bir tanesini paylaşmak istiyorum kalk gidelim formatında gelişen gezimiz çok güzel kareleri bize gösterdi.2 niva ve 1 suzuki nin katılımı ile 3 araç daldık araziye kah kar kah çamur ve göçen bir yol etabı ile birlikte parkuru saklıkent kayak merkezinde...
  14. dora

Kişisel Galeri (dora)

Doğa dostlarına tabiat ananın kucağından birkaç kare umarım beğenirsiniz devamı gelecek ayrıca aramızda fotoğraf ustalarının olduğunu biliyorum karelerdeki eksiklerimi yazarlarsa daha kolay düzeltme şansı bulurum.

15. dora

Antalya, Kızlarsivrisi Etkinliği

Bayramdan sonra NİVATR Antalya tayfası kızlarsivrisindeyiz.dagcivolkan@gmail.com.
  16. dora

Antalya'dan Nivadora ve Niva07

Çıralı sahilinde 2 Niva
  17. dora

Sizce Hangi Lada Güzel?

EFSANE LADA NİVA

18. dora

Niva'lı Güzel Birlikteliklere

ben dora herkese merhaba giriş sayfamızdaki 3 niva ve çadırlar beni çok etkiledi.uzun zamandır antalya da oluşturmaya çalışıtığım vizyon bu fakat kimse gelmiyor.lütfen antalya da 33 niva var kayıtlı bunları nivatr olarak org.edelim ben başı çekerim...seve seves ben bi istanbul da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,752
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyinarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri