Arama sonuçlarınız

1. B

1993 Pajero Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Merhabalar; Uzun araştırmalar ve Suzuki Vitara ve Land Rover Defender arasında gidip gelmeler neticesinde, Pajero almaya karar verdim. ;D Vitara küçük kalıyor, Defender çok konforsuz. Pajero tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi geliyor. Okuduğum kadarı ile 1993 sonrası tavsiye ediliyor. 2600...

2. B

Lada Niva'nın enjeksiyonlu Modelleri

Merhabalar; Lada Niva uygun fiyatı ile beni cezbediyor. 2. araba olarak kullanmayı düşünüyorum. Daha önce 1 haftalık Niva maceram olmuştu ve pekte iyi değildi. Araç 1 gün akü temassızlığı yüzünden çalışmadı. başka bir günde gaza boğulduğu için çalışmadı. Benim istediğim araçda jikle...
  3. B

Ford Ranger İhtiyacımızı Görür mü?

Arkadaşlar merhaba; Biz üç arkadaş kampçılığa merak sardık. Bunun için birçok ekipman aldık. Şimdi sırada bizi kamp yerlerimize, karadeniz yaylalarına götürecek aracı seçmek var. İlk başta Defender üzerinde durduk, ancak bu aracın astarı yüzünden pahalı gibi. Bakımlı bir defender 30.000 TL...

4. B

Satılık 98 Vitara Otomatik

Arabayı alalı 3 hafta oldu. Uygun fiyatlı bir ev aldığım için maalesef satmak zorundayım. fiyatı düşürdüm. Bütün bakımları a'dan z'ye yapılmıştır. Yeni park sensörü ve USB'li MP3 Player taktım. İkiside 2 yıl garantili. Ön disk ve balatalarıda yeni taktırdım. İlan detayları aşağıdadır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.