Arama sonuçlarınız

1. Vetihsan

2001 Rav4 Diferansiyel Yapısı

Selamlar, arkadaşlar, 2001 model otomatik rav4 aldım, aracımın sürekli dört çeker olduğunu sanıyorum? Ancak arkadaşlarım awd dediler, yüksek hızlarda diff ayırıyormu? Yoksa 150 ile giderkende 4 çekerdemi gidiorum. Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi teşekkürler.

2. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

http://www.youtube.com/watch?v=uXUTlTrx3fA&feature=endscreen Arkadaşlar, Bu videoda ki gibi, aracın ürettiği verileri telefona vb şeylere aktarma konusunda hangi parçaların kullanıldığını, nasıl takıldığını, nasıl tanıtıldığını vs detaylı şekilde açıklayacak bir arkadaşım varmıdır acaba? Bu...
  3. Vetihsan

Dacia Bayii Oflazlar Sivas...

MErhaba, 2 haftadır sitedeki arkadaşlarımla duster hakkında bilgi alışverişinde bulundum. Sonuç itibarı ile de duster almaya karar verdim ve Sivas Dacia Bayii Oflazlar Otoya gittim. Satış müdürü Belgin hanım araç hakkında bilgiler verdikten sonra, 2. el Freelander'ımı alıp alamyacakları konusunu...

4. Vetihsan

Lastik Ölçüleri

Arkadaşlar biliyosunuz ki Duster'larda 215*65*R16 lastikler var. Elimde 225*65*R16 Lastik var. Daha yeni aldım 4 tanesi 900 lira. Bunları duster'da kullanma şansım varmı biliyomusunuz? İşte Boyut Farkları Arkadaşlar 215*65*R16 ( Duster) Taban Genişliği : 215,0 mm Yanak Genişliği : 139,8 mm...
  5. Vetihsan

Ankara'da Özel Servis Önerisi Varmı

Ankara da bulunan arkadaşlarım ustası iyi, fiyatları uygun bir özel servis önerisi olan varsa memnun olacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

6. Vetihsan

2001 Freelander 2.5 V6

Merhabalar, gezenbilir ailesi; Ailenize yeni katıldım ( uzun uğraşlar sonucu biraz zor oldu ama). Yaklaşık olarak 1 ay önce 2001 model bir Freelander 2.5 V6 aldım. Mesleğim gereği her türlü yol koşuılunda köylere gitmem gerektiği için off road'a biraz yakın bir arazi aracı ihtiyacım vardı. Önce...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR