Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 99 model 4,7 gc aküsünü değiştirdim ve sonrasında immobillizer devreye girdi marş alıyor ama yakıt gelmiyor tavsiyeniz nedir teşekkür ederim.
arkadaşlar uzun zamandır kullandığım 1999 wj 4.7 yanına birde range rover sport 4.4 v8 aldım gözlemlerimi sizinle paylaşmak istedim.öncelikle bir araba rahatlığı ve sallantı olmaması endikkat çekici yönüydü benim için.her türlü detay düşünülmüş 300bg güç üreten makina oldukça tatmin edici.vogue...
arkadaşlar bu gün 1999 4.7 v8 makinama arslan arkadaşımdan aldığım 2" yükseltmeyi yaptım harika oldu yolda duruşu değişti her keze tavsiye ederim saygılarımla.
arkadaşlar mıchelın LTX M/S lastik kullanan varmı acaba şu an mastercraft kullanıyorum 255/70/16 ama ses yapıyor bende 275/70/16 buldum çıkma ve çok temiz nedersiniz?
arkadaşlar merhaba wj kasada klima sol taraf sıcak sağ taraf soğuk üflüyor hıgh sıcak ayarında kaliber takılmış gibi konu hakkında bilgisi olan varmı acaba teşekkür ederim
arkadaşlar merhaba şu an 1999 model grand cherokee limited kullanıyorum 4.7 v8 ama range rover buldum 4.4 v8 vouge kullanan varmı ve benzinlimi dizelmi bilgi baylaşımı yaparsak sevinirim teşekkür ederim
arkadaşlar bu gün kocaelinin köylerinde dolaştım sorun yok arabayı park etmek için geri taktım ve takırtı jeep kaldı geri gitmiyor sol arka kasıyor ama ileri sorunsuz gidiyor yarın tarotonun sahibi tarkan bey amerikan ustasından randevu aldı bakalım ne çıkıcak çekiçiyle gidiçem sorunu öğrenince...
arkadaşlar uzak doğu far almayı düşünüyorum mercekli ve angel 245 dolar çifti fiyat iyi gibi ama 3gün sonra kararırmı acaba kullanan varmı acaba 99 model wjye alıcam
aracı aldığım zaman sol akstan yağ kacırıyordu keçe ve rulman siparişi verdim geldikten sonra söktürdüm parçaları değiştirdik sonra liftten indim hareket ettim ve aks sıyırdı ve çıktı tekrar söktürdüm sorunu anlayamadık sonra sağ aksı söktürdüm aks boyları aynı çıktı normalde sol daha uzun...
arkadaşlar merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum yardımlaşma çok güzel kocaelindeyim ama buralarda jeep dilinden anlayan yok şanjımanda 1den2ye geçerken vuruntu var ne olabilir ve şanjıman yağı değişirken filitreside değişiyormu araç 103000 milde teşekkür ederim