Arama sonuçlarınız

1. belgen

Site yaptım. Değerlendirirseniz çok sevinirim.

Merhaba, outdoor haberleri, dilim döndüğünce ürün inceleme, doğada ne nasıl yapılır bunların anlatıldığı bir web sitesi kurdum. adresi www.outdoorhaber.com ayrıca facebook sayfası da yaptım onun adresi www.facebook.com/Outdoorhaber inceleyip değerlendirir, yanlışlarımı bildirebilirseniz çok...

2. belgen

Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş

Tabanı açılmış Boreal Cayenne ve içi parçalanmış Boreal Bulnes Aşağıdaki resimde en solda yer alan ayakkabı gene Boreal. 12 yıl önce aldım ve taş gibi. Boreal Cayenne ve Bulnes'i 2011 yazında aldım. Cayenne ikinci ay patladı. Bulnes ilk ay içi mahvoldu. Astarı paramparça olunca su geçirmezlik...
  3. belgen

Satılık Samsung Full HD Monitör

Toplamda 10 saat bilemediniz 15 saat çalıştırdığım bildiğiniz sıfır monitörümü satıyorum. Cihaz mükemmel görüntüye sahip. Sıfır ölü piksel. Sıfır çizik, çürük, çarık. 2 tane hdmi girişi var. birini bilgisayara bağlayabilir diğerini hdmi çıkışlı bir uydu alıcısına bağlayıp monitörü tv'ye...

4. belgen

Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012)

Merhaba arkadaşlar, 21-27 Ocak tarihleri arasında Karaöz - Antalya (Hisarçandır) arasını 6 günde yürüyeceğiz. Toplam mesafe 100-110 km. arası Kondisyonuna güvenen arkadaşlar aşağıdaki facebook linkinden katılacaklarsa işaretlesinler lütfen. Kendi getirdiğimiz çadırlarımızda konaklayacağız. son...
  5. belgen

Doğu Karadeniz'de Günübirlik Yürüyüş Rotaları

Merhaba arkadaşlar, Bu hafta doğu karadenize gidiyorum. İş için ancak yanıma bütün malzemelerimi de alıyorum. Samsun - Artvin sahilden gideceğim. Uğramam gereken pek çok yer var. 10 gün kadar bölgedeyim. Sizden ricam yol üstünde 20-30 km arası günübirlik yürüyüşler yapabileceğim uygun birkaç...

6. belgen

İznik Gölü Çevresinde Kamplı Yürüyüş ( 22 - 24 Temmuz 2011)

Merhaba, 22-23-24 Temmuz tarihlerinde iznik gölü yakınlarında birlikte kararlaştıracağımız güzergahta kamplı yürüyüş öneriyorum. Tek katılımcı benim. Güzergah konusunda çok fazla alternatif mevcut. İlk aklıma gelen (mesafe yaklaşık 90-100 km) *birinci gün Yalova Kirazlı - Sugören - Radar...

7. belgen

Kamp listesi Ağırlık konusu

forumu gezdim ancak herkes listeden bahsetmiş ağırlıktan bahseden yok :) mayıs ayında kaz dağlarında 2 gece kamp yaptık. Akçay'dan Zirveye çıkıp indik. daha önce kamplara araçla gidip en fazla 1-2 km yürüdükten sonra kamp atardık. ancak bu sefer sıkı bir yürüyüş rotamız vardı. Arkadaşlar, eğer...
  8. belgen

Kamp yeri tavsiyesi - Ege

Merhaba arkadaşlar, Haziran ortası veya sonu gibi Ege'de 10 gün kamp yapabileceğim, sakin, su sıkıntısı çekmeyeceğim bir yer tavsiye etmenizi rica ediyorum.Kampinglerde kalmayı sevmiyorum. Issız bir koy olabilir, medeniyetten uzak bir yer olması ancak it-kopuk tabir edilen kişilerin gelip...
  9. belgen

Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı

Merhabalar, Sıfır Triton 1500 cihaz var elimde. 660 TL ile sahibinden.com'da satıyorum. Gezenbilir.com üyelerine 60 TL eksiltiyor ve 600 TL ile satışa sunuyorum. max 2 yıllık, ikinci eli 700 - 800 TL eden laptoplarla takas düşünebilirim. Ayrıca sıfır ileri model Casio Protek saat ile de takas...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.