Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba yaklaşık 7 aydır 98 model hiluxuma keyifle binmekteyim...hiluxun hararet yapmama gibi bir özelliğini duymuştum nitekim de kış aylarında hararet ibresi çok nadir orta çizgiyi geçti fakat son zamanlarda örneğin 2 kez şileye giderken şile yolu yokuşlarını çıkarken hararet...
herkese merhaba.1998 hiluxumda bu fotoğrafta gösterdiğim kolun tutma yeri kopuk ve işlev görmüyor haliyle ..cahilliğimi bağışlayın ama bu jikle mi? arabayı 1 aydır kullanıyorum ve çok bilgim olduğu da söylenemez...sonuç olarak bu kol ne işe yarıyor? teşekkürler
en sonunda istediğim beklediğim aracı aldım,ilan linki aşağıda en kısa zamanda fotoğrafları yükleyeceğim..görüşlerinizi bekliyorum saygılar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-4x4-toyota-hilux-58914509/detay/
2004 g.vitara 3k sahibiyim..bu sabah aracımın arıza lambası yaktığını farkettim..yağını suyunu kontrol ettim sorun yok,hararet te olması gerektiği kadar ve çekişte de bir problem yok..ya da ne bileyim hissedilen bir farklılık yok gidişatta..önemsemeli miyim yoksa bi müddet sonra kendiliğinden...
herkese selamlar ben darmunyan ve 10 arkadaşımız yarın sabah araçla sülüklügöle günübirlik gezi yapmayı planladık fakat okuduğum sülüklügölle ilgili birkaç kış örneğinde bunun bu mevsimde pekte kolay olmadığı izlenimine kapıldım:(ama işin kötü tarafı ben bunu kafaya koydum bikere ve bu pek te...
arkadaşlar kamping dioruz ege bölgesi akdeniz diyorlar o tarz kampingi her yıl ege ve akdenizde binlerce aile çoluk çocuğu ile beraber zaten yapıyor..forumun başlığındaki ''camping''ifadesi bunu mu ifade ediyor acaba die düşünmeden edemedim...karda kamp yapalım sülüklü göl ya da aladağlarda...
arkadaşlar aldığım 2009 nivanın orijinal jantlarını söküp offset jant taktığım için sadece 3000 kilometre yapmış olan eski jant ve lastiklerini satıyorum 4 adet 500 ytl..irtibat için 0505 202 27 99 ismail
haftasonu wrangler offroad cup kumbaba ayağını izlemek için kumbabadaydık..yarış bitiminde kenan abiyle kumsalda karşılaştık..kumsalda nivamın yeni halinin sınırlarını öğretti bana..bu vesileyle ben de nivanın yükseltme offset jant ve 205 lastikli halinin fotolarını kenan abi eşliğinde sizinle...