Arama sonuçlarınız

1. deepfish

toyota hilux on differential carrier ariyorum

merhaba , disli oranlarini 4.56 olarak degistirmeyi dusunuyorum , arkada sorun yok fakat on taraf icin arb121 locker takilinca cikan parcaya ihtiyacim var . Eger tabi bu parca tahminimden pahali ise locker almak daha mantikli .

2. deepfish

toyota hilux 2011 -revolution begins

Herkese merhaba , sonunda bu aksam aracimi Ahmet ustaya teslim etmek uzere izmirden antalyaya yola cikiyorum . Yapilacak tadilatlari siralamak gerekirse : - sahara tip on tampon ve 12000lbs power sentetik halat vinc montaji -karter ve alt koruma -arb arka dif. kilit ve kompresor montaji...
  3. deepfish

mickey thompson sidebiter 16x8 (6x5.5) acil araniyorr

selamlar , birlas otoya sordum bu model yok dediler , internette arastirdim bulamadim , sanirim 15x10 olculerinde var . jantlara takmis durumdayim , yardim ...

4. deepfish

255/70/16 cooper s/t

selam , lastiklerde ebat buyutecegim icin , yaklasik 6000 km ve agirlikli olarak otobonda kullandigim lastiklerimi satiyorum. istepne haricinde lastiklerde tamirat yoktur. 5 adet icin istedigim fiyat : 800 tl . tesekkurler
  5. deepfish

285/75/16 cooper stt lastik ve 16x8 (6 bijon ) jant ariyorum

aracimda bulunan 255/70/16 cooper st leri satmayi dusunuyorum , iyi durumda 285/75/16 cooper stt ve uygun jant ariyorum . Satmayi , degistirmeyi dusunen varsa hemen talibim .

6. deepfish

toyota 15" jant takimi ve bridgestone at 265/70/15 lastik

selamlar , lastikler 5000 km otobanda kullanilmistir , mayis ayinda 16" cooper st lere gecmistim , isime yaramayacagi icin satiyorum . lastik ve jantlarda hicbir sorun yoktur . Jantlar orijinal hilux adventure jantlaridir ( 6 x 139.7 ) takim halinde istenirse 800 tl , lastikler 4...

7. deepfish

toyota hilux lastik icin yardim

merhaba , herkese iyi bayramlar , 2011 hilux aracima ome suspension kit aldim , henuz monte ettirmedim , merak ettigim konu acaba kupayi yukseltmeden 285/75/16 lastik takabilir miyim , dodiklerde vs. lerde tadilat gerekir mi , arac yaklasik 400 tork cekisten duscegini sanmiyorum...
  8. deepfish

vinc seciminde yardim

Merhaba , yaklasik 2 ton olan toyota hilux aracim icin arb sahara tampona uyumlu vinc ariyorum . Power 12000 sentetik halatli , tjm ox 12000 ve smittyblit (sanirim sadece 8000 lbs mevcut stokta ) arasinda kaldim . warn pahali oldugu icin dusunmuyorum . Onerilerinizi bekliyorum , tesekkurler
  9. deepfish

izmirde 2011 Hilux'a offroad tampon ve ome suspansiyonu nerde taktirabilirim?

Herkese merhaba , ben Umut , izmir cesmede yasiyorum . 2011 hilux adventure 2.5 sahibiyim . Aracim 11000 e geldi artik onu yavas yavas offroada hazirlamak istiyorum . Ilk etapta aklima gelen ome suspansiyon kit ve arb model tampon . Daha sonra arkaya arb diff.lock dusunuyorum ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri