Arama sonuçlarınız

1. REMZİ YOL

Çadırımı Değiştirmek Istiyorum.

arkadaşlar merhaba geçen yıl de decathlon dan 2 SECONDS KAMP ÇADIRI - 3 KİŞİLİK - MAVİ QUECHUA çadır aldım. tekerlekli sandalyede engelli bir çocuğum var, bu çadıra giriş çıkışta problem yaşıyorum. çadırımı değiştirmek istiyorum.ihtiyacım olan çadır; AIR SECONDS 4.2 XL AİLE KAMP ÇADIRI - 4...

2. REMZİ YOL

2.el Nikon D70 veya D80 Aranıyor

arkadaşlar bir arkadaşım için 2. el nikon d70 veya d80 makina arıyoruz. tavsiyelerinizi beklerim.
  3. REMZİ YOL

Engelliler - Özürlüler Günü (03 Aralık 2008)

canım tâlha'cığım ve kıymetli engelli kardeşlerim .. sizi yılın sadece bir günü hatırlamak değil elbette ama ne yapalım bu güne de sizin için özel olsun diye bu ismi vermişler. yüreğimizde size ait ne büyüklükte sevgi ve muhabbet olduğu yüce RABBİM'ce malumdur ama yine de buradan gününüzü tebrik...

4. REMZİ YOL

Kadınlara Hakları Verildi mi, Aldılar mı?

elimde okuduğum kitapta aklımı karıştıran bazı satırlar okudum. bir de netten bir araştırayım dedim, tamda okuduklarımı teyit eden bir yazı okudum. bakalım siz ne dersiniz bu satırlara. ayrıca kadınların seçme ve seçilme haklarını aldıklarından bir sene sonra Türk Kadınlar Birliği’nin kendi...
  5. REMZİ YOL

Fotoğrafları Pc'ye Yüklerken Dosya İsimleri Çakışıyor

makinadaki fotoları pc'ye aktarırken pc'deki daha önce yüklenmiş resimlerin dosya isimleriyle yeni yüklenecek resimlerin dosya isimleri çakışıyor. 150, 200 resmin her seferinde dosya adını tek tek değiştirmek dışında daha pratik bir çözüm varmı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

6. REMZİ YOL

Taciz mi ? Haber mi ? Çalma Kapımı Çalarlar Kapını mı ?

başlık şu da olabilirdi. tacizciyi taciz etmek tacizmidir. ;D bu akşam bir haber dikkatimi çekti. siyasiler kömür dağıtıyor ( bayram değil seyran değil, eniştem beni neden öptü" misali ), olayı bir kameraman çekiyor ve spiker resmen yardım alanları taciz ediyor. sorular gurura dokunacak...

7. REMZİ YOL

Vizör ve Objektif Buğulanırsa

bu gün bir etkinlik vardı kültür merkezinde. proğramın sonuna doğru salon baya ısınmaya ve sıkıcı olmaya başladı. bari proğram bitmeden bir iki kare fotoğraf çekeyim diye makinayı çantadan çıkarttım. vizörden baktım ki o da ne. uğraşıyorum , uğraşıyorum bir türlü netlik olmuyor. sonradan anladım...
  8. REMZİ YOL

Kişisel Galeri (REMZİ YOL)

kazanda elmalar kaynıyor, pekmez yapılacak.. ilginç bir manzara. yağmur yağıyor iken nehir ve dağın güzel görüntüsü.. nehir kenarı ve yağmur çişeliyor. yağmur bulutları boşalmak üzere.. bunlarda ankara hacı bayram camii yakını bir noktadan..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri