Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katılıyorum ve 1993 model lada niva aldım. fakat aldığım da ön defransiyeli kovanıyla beraber yoktu. şaftı ve aksları var. öğrendiğime göre 10:41 oranındaymış. temiz çıkma veya orijinalini ihtiyacım vr. birde arka koltuğu yoktu. ön koltuklarını da değiştirmek...
MERHABA ARKADAŞLAR. 1993 MODEL LADA NİVA ALDIM. ÖN DİFRANSİYELİ KOMPLE İPTAL ETMİŞLER. ELİMDE ŞAFTI VE AKSLARI VAR AMA KOMPLE ÖN DİFRANSİYEL ARIYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. 05057917987
Merhaba Arkadaşlar. Marmaris ten Mehmet. 1993 model lada niva aldım ve üzerinde aksları ve şaftı var ama ön difransiyeli komple yok. Sizlerde veya bildiğiniz yerde orijinal veya çıkma olarak varmı? fiyatları nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim..Birde Aracın vizesi bitik ön difransiyel...
Merhaba Arkadaşlar. Marmaris ten Mehmet. 1993 model lada niva aldım ve üzerinde aksları ve şaftı var ama ön difransiyeli komple yok. Sizlerde veya bildiğiniz yerde orijinal veya çıkma olarak varmı? fiyatları nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim..Birde Aracın vizesi bitik ön difransiyel...