Arama sonuçlarınız

1. bugraercan

Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!

bakıyorum böyle, sanki bmw sayfasındayım. sanki satın alıp binip birşeyler yapmadığım bir araç.. adeta uzay mekii. adam kazıklamayı pek uygun görmeyen insanların yeriydi cj ilanları. parasını hakedeni var, haketmeyeni var.. haketmeyeni çoklaştı epeydir. Benim gibi sıkışıp cj'sine kıyan ve...

2. bugraercan

Malesef Satılık

Herkese merhaba, aracımı istemeyerek de olsa satmak durumundayım. Zor durumdayım gerçekten. etrafınızda ilgilenen olursa vs. aracım sorunsuz ve orjinaldir. Saygılarımla. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orjinal-cj-sorunsuz-147732896/detay/
  3. bugraercan

Biraz Da Mizah

çok pahalı napalım ;D

4. bugraercan

Satılık Cj

ilgilenenler için, Saygılar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1980-ideal-cj-5-133355139/detay/
  5. bugraercan

Cj5 Motor Su Tıpası

herkese merhaba, daha hiç görmediğim bir arıza meydana geldi. Motor su tıpası su kaçırmaya başladı. Hani ufak ama çok önemli bir olay. Basit bir iş midir tamiri değişmesi mi gerekir? ilk defa başıma geldi, yardımlarınızı rica ederim. Saygılar

6. bugraercan

Cj Den Terios'a

herkese merhaba, 80 model cj sahibiyim. bileniniz vardır muhakkak, Tank kullanıyorsunuz. üstünü açıyosun dünya senin oluyo, diğer araçların tavan kısımları senin kaputundan düşük oluyo ve düz duvar olmadığı sürece nereye isterseniz götürüyo. motor sıcaksa ve benzindeyse ön kaldırıyo...

7. bugraercan

devlet tarafından zorunlu hurdaya ayırma hakkında

herkese selam, Devlet bazı dönemlerde belli model altını zorunlu hurdaya ayırıyor ve arabanın ağırlığına göre kg başına 2-3 lira veriyor. Genelde ticari araçlar için yapıyorlar bunu.. Geçenlerde sevdiğim bir abim söylemişti bunu sizin cjler de gidebilir diye, pek ihtimal vermedim. Sinek...
  8. bugraercan

cj piyasasını katledenlere

herkese selam, Bilindiği gibi cj alan kişi, aslında bir tutku satın alır. canlı yaşanan bir ilişki gibi, sever, söver, özler gün gelir ayrılmak durumunda kalır. Yani tamamen duygu aracıdır. insan ilişkilerinin de otomatikleştiği bir dünyaya isyan eder gibi. Yolda giderken Q7 kullananlar...
  9. bugraercan

SİSTEMDE SORGULATINCA WİLLMENT ÇIKAN CJ-7

Saygılar abilerim. tekrar bi cj almak isterken uygun bitane buldum. fakat e-devlet sisteminden kontrol ettiğimde markası willment rengi kırmızı olarak görünüyo devlette aslında rengi gri. sahibi cj7 diyor.. hani böyle birşey mümkün mü ben hiç duymadım willment diye bir marka, willys olsa tmm...

10. bugraercan

Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir..

Herkese selam olsun. 23 yaşındayım çok uzun uğraşlar sonucu çocukluk hayalim olan bir cj5 alıp 1 sene kadar bindim ve işsiz kaldığım için sattım. Sattığım günden beridir çok pişmanım. Satan kişinin tavsiyesi doğru çıktı: demişti ki, erken yaşta alma başka arabaya binesin gelmez.. Şimdi...

11. bugraercan

Arada kaldım, Ustalardan yardım.

Tüm cj ailesine selam olsun. Beni başka bir arabanın tatmin etmesine asla izin vermeyen cj-5'imi reddedilemeyecek bir teklife sattım. ortalamanın baya üstünde iyi bir araçtı. Şimdi tekrar almaya karar verdim. Ama çok uygun resimlerinde güzel görünen bir cj-6 buldum. Şehirde binen ve aracın...
  12. bugraercan

EL FRENİM ÇOK ZAYIF ???

merhabalar, 77 cj5 sahibiyim. tek sıkıntım el frenim çok zayıf vitesle ve tekeri sıkıştırırarak bırakabiliyorum rampalarda. bunun ayarlaması nasıl yapılır? veya değiştirmek mi gerekir? az buçuk anlıyorum mekanik aksamdan. kolaydaysa kendim yapabilirmiyim veya herhangi bi oto frenci yapabilirmi...

13. bugraercan

kelepir yapılı ama difransyelde sıkıntı olan cj5 alınırmı?

aracı almak üzereyim, sevdalısıyım. bütçeme uygun sadece şehirde takılmak için alıyorum. difransyelde sıkıntı varmış 4x4e geçmiyomuş. yapılabilir bi arıza. aracı almalımıyım ? ustaların yardımını bekliyorum. teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR