Arama sonuçlarınız

1. Aka

Yüzer Anahtarlık

Yüzer anahtarlık. Bu elbette benim buluşum değil fakat çaresizlik düşünmeye itiyor, Eminim bir çoğumuz benim yaşadığım bu durumu yaşamıştır, " araçta 2 kişiyiz, halka açık ve kalabalık bir plajda denize girmek istedik, ama araç güvende değil yani kapıyı kilitlememiz gerekiyor, iyide anahtarımız...

2. Aka

Doğalgaz Sobasının Lpg Dönüşümü.

Burada bir zamanlar kendi aracımda kullanmak üzere edindiğim, fakat daha sonra büyük tüp kullanmaktan vaz geçtiğim için kullanmadığım doğalgaz sobasının lpg dönüşümünü anlatmak istiyorum.
  3. Aka

HGS hakkında

Arkadaşlar, karavanıma HGS kartı çıkatrtırdım, sınıflandırmada " aks aralığı 3.20 üzerindeki araçlar 2. sınıftır " demesine rağmen, görevli mmemur plakadan sorgulayarak " bu araç 1. sınıf " diye direterek 1. sınıf hgs verdi, aks aralığı 3.95, acaba ileride bir cezai duruma maruz kalırmıyım diye...

4. Aka

Bayramda Kapadokya ( Ekim - 2012 )

Herkese merhaba, biz bayram ve iş'i birleştirip, önce bayram gezisi sonrada iş için Adana yolculuğunu bir araya getirdik, amacımız öncelikle görebildiğimiz kadar Kapadokyayı görmek olduğundan hep o bölgede oyalandık durduk. Şu anda Adanada bir otoparkta park halideyiz, ve gezi rotamız ufak...
  5. Aka

3Km lik hafta sonu.

Hafta sonu sıcaklarından kurtulmak için 3 km lik yol teperek yanımıza havlu ve mayodan başka birşey almayarak 2 günlük serinlik molası, evi deniz kenarına taşıdık kısacası. ve bu başlığı açarken hiç kimseyi kıskandırmak gibi bir niyetim yok, valla ben hanım köylü oldum, hanım buralı ve emeklilik...

6. Aka

Güney Ege'de 2 günlük bayram değerlendirmesi.

Karadenizden döneli birkaç gün oldu fakat, yazlık sayılabilecek bir bölgede oturduğumuz için bayramlar şehirdeki gibi hareketli geçmiyor, zaten çevremiz boş, gelen gidenimizde pek yok, bu sıcakta ancak gezilir deyip bizden 50km uzakta oturan kaynana ve kayınpederi alıp bayramda gezelim dedik, ve...

7. Aka

Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )

Arkadaşlar merhaba, şuan Fatsadan yazıyorum, biz zaten sıcakta ve deniz kenarında yaşadığımızdan, serin bir yerler görmek , gezmek bize şuan daha cazip geldi, o yüzden bir gece kaldığımız yerde bir daha kalmıyoruz, kısacası yayılmadan tatil yapmaya çalışıyoruz. Şunu anladıkki aracı test etmenin...
  8. Aka

Güneş paneli

İhtiyaç fazlası, kullanılmamış, 1 adet, 200 usd. 0536 974 74 25
  9. Aka

Karavanınız Kaç Kilo?

Arkadaşlar, yoldaki trafik denetimleri sırasında, bazı denetim noktalarında karavanlar kantara çıkarılmaya başlanmış, acaba karavanınız kaç kilo.

10. Aka

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Herkeze merhaba, biz sizlerden aldığımız gaz ile karavan edinme hevesine girdik, hatta forumu iyice okuyunca piyasadaki karavan şirketlerinin yaptığı işleri çok yeterli bulmayıp, kendi aracımızı kendimiz yapmaya karar verdik. ve bunun üzerine nette araç arayışına girdik " yaklaşık 6 ay " ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR