Arama sonuçlarınız

1. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Depo bir miktar aşağıda gibi geldi bana da, uzaklaşma açısını olumsuz etkilemedikçe sorun yok bence. Gaz dolum ağzının benzin le aynı kapak altında olması güzel olmuş, ben beğendim...tüketim değerleri normal, dikkatli ve fazla durk kalk olmadan ş.içi değerleri 20 lt nin altına düşecektir. İyi...

2. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Selim bey merhaba, bahsettiğiniz resimde tankın konumu benimde dikkatimi çekti. Sanırım arka diferansiyelin de aşağısına konumlanmış, bu elbette istemediğimiz bir durum. Tomurcuk Bursa tank montajı öncesi, stepne askı aparatlarını benim onayımla söktü, bu malesef geri dönüşü olmayan bir işlem...
  3. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Atiker marka, 720mm çap dıştan boğazlı, orta kapalı tank kullandık. Stok kodu T03. 720083, Atiker Sıralı Otogaz Sistemleri LPG ve CNG Otogaz Dönüşüm Sistemleri LPG Tank Üretimi, bana kalsa 92 lt likde rahat olur, çaplar aynı sadece 2 cm yükseklik farkı var... 40 ile 70 km civarı fazladan menzil...

4. TSI

Prado Almaya Adım Adım

83 lt tank montajı bu şekilde oldu, lpg fiyatları çok değişken olabiliyor, valvecare sıvısı 25000 km kullanım sonrası yarının ancak biraz altına indi... 40.000 km yi bulur sanıyorum. tabii bu tüketim kullanıma göre değişir, ben 2000 d/dk yı nadiren geçiyorum... orjinal valvecare yağı 500 ml lik...
  5. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Kenan bey, memnun oldum...İsmim Hakan... Aracınız fotoğraflarıda, bakımlı ve diri bir araç olduğunu belli ediyor zaten, fiyatıda gayet uygun, tekrar hayırlı olsun. LPG tankını ben atiker 83 lt simit tank kullandım, çapı 72 cm, yüksekliği 25 cm bu tank montaj sonrası arka diferansiyelden epey...

6. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Merhabalar, yeni aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim… LC Prado kullanıcıları kulübüne, hoşgeldiniz… Gelelim Sorularınıza.. 1. Bagaj havuzu, çok ısrarcı olmamakla birlikte bende aradım, yurtdışından getirme imkanı var, Aliexpres vs. 2. Belirttiğiniz tuşlar aydınlatmalı, sigorta kaynaklı...

7. TSI

Prado Almaya Adım Adım

1. Ses yalıtımı bence gayet iyi, bu konuda üst sınıf araçları aratmayacaktır. Normal seyirde motor sesi kabine girmiyor, yolun yapısına göre, mesela sathi kaplama yollarda bir miktar yol sesi doğal olarak geliyor . Bir önceki aracımdan (2007 vw golf) bu konuda açık ara önde... 2. Corolla...
  8. TSI

Prado Almaya Adım Adım

CC açık iken yokuşlarda normal olarak bir alt vitese geçiyor araç... sürücüden komut almadan kick down vs. işler yapmıyor..... sabitlediğiniz hızı aşmıyor......
  9. TSI

Prado Almaya Adım Adım

iyi, demek bende sorun yok.... gerçi ben 1800 devirin biraz altında gidiyorum ama oda 4 + overdrive dan olsa gerek..bu arada babamın 99 vw bora aynı hızda 3000 d/dk çeviriyor...:D

10. TSI

Prado Yakıt Sorunu

Aracınızın 3.0 d4d olduğunu varsayarak verdim yanıtı...eğer 4.0 V6 vvti dan bahsediyorsak derhal "garip ama gerçek" programına müracaat edin...:D

11. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Bende kafama takılan bir konuyu paylaşayım müsaadenizle o_O... Hız sabit 100 km/s peki devir ?
  12. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Giresundaki araç yakında tekrar girer ilana, satıcısının acelesi yok, sanırım " satmasamda sorun yok, kendim zevkle kullanıyorum" mantığı var. en son lpg de taktırıyordu araca, ilanın süresi doldu... 155 bin tl piyasa ederinin çok üzerinde tabii, o paralara hemen aklıma gelen yüksek modelli LR...

13. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Benim bijonlar da şifreli olan yok, stock olarak şifreli mi bunların bijonları ?
  14. TSI

Prado İçin Port Bagaj Önerisi !

Selim bey, portbagaj hangi marka ve model tercih ettiniz, ara barlar wingbar tipi mi ? montaj vs. aşamalarda zorlukla karşılaştınız mı ?
  15. TSI

Alınık Tavan Sepeti

2005 Model Toyota LC Prado aracıma uygun tavan sepeti arıyorum. Bursa ve çevresinde olması tercihimdir.

16. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Ağırlık şehir içi ve görece performanslı kullanıldığını düşünerek dizel mi diye sordum...... Söylediğiniz şartlarda verilen ortalamalar doğrudur. Ben ağırlıklı ş. içi kullanıyorum. Ev le iş arası 15 km. trafik yok..günlük 30km hergün arabayı kullanmıyorum....%75 böyle kullanılıyor, %25 şehir...
  17. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Resimdeki araçtan mı bahsediyoruz ? eğer öyle ise dizel olmalı ? size mi ait araç ?
  18. TSI

Prado Almaya Adım Adım

fark 20 krş üzerinde, aslında bende 23 olarak hesaplıyorum (aygaz lpg 2.10 tl), yağlamalı sistem prins lpg için yaptığım 4400 tl harcamayı 18.000 km de amaorti etmek üzereyim.... :)

19. TSI

Prado Almaya Adım Adım

vx100 lerde 2003 ve sonrası modellerde 5 ileri otomatik şanzuman kullanıldı
  20. TSI

Prado Almaya Adım Adım

Bu aracın satışına konu bir anlaşmazlık olsa, ve bende bilirkişi atansam. 90.000 tl değer biçerim bu araca. Benim nazarımda ederi budur

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri