Arama sonuçlarınız

1. wolfgun

İznik

Ynt: İznik iznik gölünün diğer bir kısmı orhangazi sınırları içindedir.orhangazi tarafında da mükemmel çamlık ve mesire yerleri bulunur.bu bölüm daha sakin ve ıssızdır.kafa dinlemek için yer arayan arkadaşlara tavsiye ederim,özellikle orhangazi yakasını....

2. wolfgun

Katırlı Dağları

Ynt: Katırlı Dağları katırlı dağlarının büyük bir bölümü orhangazi sınırının içindedir.bu kısıma gemiç-gürle dağı denir.dağın en yüksek kısmında gürle kayalıkları mevcuttur.yamaç paraşütüne son derece uygun bir alandır ve de manzara mükemmeldir.hem gemlik körfezini hem iznik gölünü beraber...
  3. wolfgun

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 bu araçlar gerçekten efsane.keşke biraz daha modif ve makyajlanıp piyasaya sürülse ve de üretilse bence çok söz ettirir....

4. wolfgun

Huzzik'ten Biraz Uçuş Videosu :D

Ynt: Huzzik'ten Biraz Uçuş Videosu :D görüntüler müthiş tebrik ederim,ellerinize sağlık......
  5. wolfgun

Gürsu Havacılık Kulübü'ne Başsağlığı

Ynt: Gürsu Havacılık Kulübü'ne Başsağlığı hocam başınız sağolsun,.....

6. wolfgun

Türk Hava Kurumuna Başsağlığı

Ynt: Türk Hava Kurumuna Başsağlığı doğa şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.ölüm bile engel olamıyor bu tutkuya....

7. wolfgun

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar doğa gezginleri. Adım ilhan Acar. Bursa - Orhangazi'liyim. Bu siteyi tesadüfen buldum, iyi ki bulmuşum. Yaşadığım Orhangazi ilçesi de tam bir doğa gezi deposu. Özellikle trekking ve yamaç paraşütü. İznik gölü manzaralı Gürle Dağı'nda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,989
Kayıtlı Üye Sayımız
166,737
Kaydolan Son Üyemiz
Leb

Geri