Arama sonuçlarınız

1. S

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) Merhaba dostlar başta bu organizeyi tertip eden sedat bey e iftar vesilesi ile lokantama teşrif eden ve yemeklerimden afiyetle yiyen gezenbilir üyelerine hepinize çok çok teşekkür ederim.

2. S

Arkadaşımız Sedat'ın Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Sedat'ın Dedesi Vefat Etmiştir dostum başın sağolsun geride kalan siz yakınkarına ve sevenlerine ALLAH sabırlar versin.
  3. S

Nissan Terrano 1996 3000 cc V6 (Pasif İlan)

selamlar çok temiz dosta gidecek orjinal japon (bu kasa haricindeki terranolar ispanya üretimidir) arazi aracımı satılığa çıkardım. ayrıntıları aşağıdaki linkte mevcuttur ve fiat olarak gezenbilir üyelerine özel 18.000.ytl neden sattığımı öğrenmek isteyenler olabilir. (not: hayalimdeki...

4. S

Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (1 Nisan 2007)

Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (1 Nisan 2007) merhaba dostlar bende gelmek isterim ama lastik konusunda tam emin değilim gerçi aracıma güveniyorum (3000 cc terrano 1996 benzinli) en azından bi denerim ne dersiniz?
  5. S

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont selam dostum mümkünse xl olanından  bi adet de ben alabilirim 01- Ayduran +1 (XXL) İstanbul 02- Keros (4XL) 03- Reha +1 (M, XL) İstanbul 04- Serdar Karabacak (XL) İstanbul 05- Vitaesmorte +2 (?) İstanbul 06- Phobios +1 (XL, M) İstanbul 07- Mesru +1...

6. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam dostlar isim: ahmet bozkurt yaş: 45 ( vede beş çocuk babasıyım) meslek: restoran işletmeciliği (şişli de PADİŞAH SOFRASI) memleket: rize-çayeli (şu anda ikitelli başakşehirde ikamet etmekteyim) araçlar: 1996 nissan v 6 3000 cc terrano...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR