Arama sonuçlarınız

1. serbulent

Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması alsında çok eski bir başlık ama geçenlerde bu konu ile ilgili dinlediğim belgesel tarzı bir programda söylenenleri eklemeden duramadım.Konu ile ilgili şunlar söyleniyordu;bio yakıt ile birlikte petrol zengini...

2. serbulent

D-Max Diff-Lock

Ynt: D-Max Diff-Lock bende Trabzonluyum.Trabzonda yaşıyorum.GSM sektöründe çalışıyorum.Yaptığımız km nin %50 sini arazide yapıyoruz.Ben yaşadım,yaşıyorum bu problemleri diyorum,siz olmaz diyorsunuz.Ben konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Saygılar...
  3. serbulent

D-Max Diff-Lock

Ynt: D-Max Diff-Lock şirkette müdürlerin kullandığı araçlar dışında 4X2 araç yok.Isuzu ları çok iyi şartlarda aldık.Ama şu anda servis dışında Isuzuyla hiçbir ilişkimiz kalmadı.Kalan araçlarıda 2009 yılında satar patronlar zaten.Belkide hatalı üretilenler bize rastladı bilmiyorum.Daha dün...

4. serbulent

D-Max Diff-Lock

Ynt: D-Max Diff-Lock ben sizin Isuzu hakkındaki görüşlerinizi değiştirmeye çalışmıyorum.Sadece yaşadığımız sorunları aktarıyorum bilgi amaçlı.Yaşadığımız sorunlar belki servis kaynaklıda olabilir.Ama 7 aracın 7 sinin de balata yemesini kullanıcı hatası olarak nitelendirmek yanlış.Tabiki şirket...
  5. serbulent

D-Max Diff-Lock

Ynt: D-Max Diff-Lock Isuzu DMAX 2,5-3,0 ve 3,0 163Hp olan versiyonları kullandım.Arazi kabiliyetleri son derece sınırlı.Kaporta aksamı kağıt gibi(kaza yapan araçlarımızdan biliyorum).DMAX 3.0 163 Hp biraz daha iyi ama onunda gidemediği yerlere skystarı gönderiyoruz.2,5 versiyonların bizdeki 7...

6. serbulent

Benzinli Pajero'ya Dizel Motor Takmak İstiyorum?

Ynt: Benzinli Pajero'ya Dizel Motor Takmak İstiyorum? yeni çıkan kanunlarla benzinli dizele,dizel benzinliye dönmüyor.

7. serbulent

Hayalinizdeki 4x4

Ynt: Hayalinizdeki 4x4 Defender,Discovery yada XJ
  8. serbulent

Ruslardan KOMBAT T-98 Pickup ve T-98 SUV

Ynt: Ruslardan KOMBAT T-98 Pickup ve T-98 SUV evet,direksiyondaki amblem chevy'nin amblemi.
  9. serbulent

Dokurcun'un Kuzeyindeki Yaylalara Keşif Gezisi (29 Eylül - 3 Ekim 2008)

Ynt: Dokurcun'un Kuzeyindeki Yaylalara Keşif Gezisi (29 Eylül - 3 Ekim 2008) hakikaten güzel bir gezi olmuş.

10. serbulent

Şehitlerimiz

Ynt: Şehitlerimiz Allah rahmet eylesin.Keşke dilekler gerçek olsa ve bu son şehitlerimiz olsa

11. serbulent

Jeep Cherokee 4.0 Sport

Ynt: Jeep Cherokee 4.0 Sport peki bu araçların modifiye yapılmamış olanlarının 1996-2000 yılları arasında olanlarının fiyatları ne olmalı?
  12. serbulent

Unimog'da Son Nokta(lar)

Ynt: Unimog'da Son Nokta(lar) bu kadar çok düğme nedir?ne işe yarar?ilginç...

13. serbulent

Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür...

Ynt: Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür... ne çeken nede çekilen olmak istemezdim :)
  14. serbulent

Jeep Kullanmak Bir Ayrıcalıktır

Ynt: Jeep Kullanmak Bir Ayrıcalıktır harikaydı :)
  15. serbulent

99 Model Cherokee Country (SATILDI)

aracınızla ilgileniyorum.Müsadenizle 2 sorum olacak; 1-LPG ruhsata işlenmişmi? 2-Motor ve şanzıman da bir işlem yapıldımı? ve bunların dışında belirtmek istediğiniz başka birşeyler varmı?Teşekkürler...

16. serbulent

99 Model Cherokee Country (SATILDI)

Ercan bey merhaba.Aracınıza ait ilanı sahibinden.com adresinde gördüm.temiz bir araca benziyor.Bu siteye üye olduktan sonra XJ'lere gerçekten ilgi duymaya başladım.sahinden.com da dikkatimi çeken araçlardan bir taneside sizinki.eşimide ikna edebilirsem :) aracınızla cidi olarak...
  17. serbulent

Grand Cherokee Cadde

Ynt: Grand Cherokee Cadde bence de aracın karakterine uygun yapılan modifikasyonlar aracı hem daha işlevsel hemde daha güzel kılıyor.Bu araç kesinlikle böyle bir araç olmamış.
  18. serbulent

Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ?

Ynt: Jeep Cherokee XJ Hakkında Genel Bilgiler... sahibinden.com sitesinde böyle bir ilan var.Araç Muğla'da ve Ercan bey diye biri satıyor.Bugün site de Ercan bey diye bir arkadaşın yazdığı mesajları gördüm.Aracı satan Ercan bey acaba bu sitedeki Ercan beymi?Bilgisi olan varmı?Aracı gerçekten...

19. serbulent

Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ?

Ynt: Jeep Cherokee XJ Hakkında Genel Bilgiler... artık bu araç rüyalarıma girmeye başladı.98-99 model bir xj almayı artık ciddi ciddi düşünüyorum.birde hanımı ekna edebilsem :)
  20. serbulent

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk.teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger