Arama sonuçlarınız

1. anstel

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Merhaba, sorunuza istinaden; evet türkiyedeki sigorta kosova hariç bütün ülkeleri kapsıyor, bulgaristanda yapılan sadece AB ülkelerinde geçerli sordum ama halen bütün ülkelerde geçerli olanını bulamadım (bulgaristanda).

2. anstel

Yeniden Yollardayız

Ynt: Yeniden Yollardayız Yolunuz açık olsun, ilgiyle takip edeceğiz..
  3. anstel

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Merhaba, sağolun beğendiğiniz için, İnşallah çok daha güzel geziler yaparsınız öncelikle geçerli bir schengen vizeniz veya yeşil pasaportunuz varsa giriş çıkışı istediğiniz gibi yapabilirsiniz ben en son Bulgaristan giriş Yunanistan çıkış yaptım, hatta ben yunanistandan...

4. anstel

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Merhaba, arkadaşında belirttiği gibi AB üyesi ülkelerde bulunan lidl kahvaltı konusunda hayat kurtarır, biz yanımıza sadece basit atıştırmalıklar alarak yola çıkıyoruz ama bolca içme suyu almanızı tavsiye ederim. kaldığımız apartman dairelerinde kahvaltı için gerekli...
  5. anstel

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya Merhaba, yazdığınız şehirleri kapsayan gezimi bitireli 3 gün oluyor, sırasıyla gidişte sofya-belgrad-bled-venedik konaklamalı dönüştede Venedik-Zagreb-üsküp-Selanik konaklamalı olarak aracımla sorunsuz gittk geldik 4 kişiydik eşim ve iki kızım tek şofördüm kabaca söylemek...

6. anstel

Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri

Ynt: Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri Merhaba, en son bildiğim işlem ücreti 20 euro daha doğrusu 60 tl idi malesef fiyatlar hepimizin canını sıkıyor geçtiğimiz sene bu zamanlar en son vize başvurusunda ben eşim ve iki kızım için 1250 tl ödedim, ramazandan sonra gene başvurmayı düşünüyorum bu...

7. anstel

Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri

Ynt: Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri Merhaba, eğer halen vizeye başvurmadıysanız diye yardımcı olayım evet malesef bütün çocuklar içinde aynı evrakların birer fotokopisini hazırlamanız gerekli ve tekrar malesef kosmos adlı aracı kurumla yunanistandan vize alabilirsiniz kosmos vize servisinin...
  8. anstel

Uluslararası Ehliyet

Ynt: Uluslararası Ehliyet Halen kullandığımız değilde şu meşhur bir yıl önce sözde çıkacak olan ve halende ne zaman çıkacağı belli olmayan yeni ehliyetleri tanıyacaklar
  9. anstel

Arabayla, İstanbul-viyana, Rota Ve Bulgaristan Yol Durumu

Ynt: Arabayla, İstanbul-viyana, Rota Ve Bulgaristan Yol Durumu Güzergahınız ile ilgili olarak bence bulgaristanı gündüz geçin ve mutlaka hız limitlerine uyun, birde tıkalı bir yolda yanınıza biri gelipte alternatif yol önerirse kaale almayın tamam deyin geçin gidin bulgaristanda vinyeti...

10. anstel

Arabayla, İstanbul-viyana, Rota Ve Bulgaristan Yol Durumu

Ynt: Arabayla, İstanbul-viyana, Rota Ve Bulgaristan Yol Durumu Merhaba, yunanistan yeni çıkacak ehliyetleri tanıyacak, halen şu an kullandığımız ehliyetlerle giriş yapamıyoruz malesef.

11. anstel

Burgaristanda Euro Dizel

Ynt: Burgaristanda Euro Dizel Merhaba, an itibarı ile bulgaristanda eurodizel 1 euro'dur. ben şahsen hep en ucuz gördüğüm yerlerden alıyorum yıllardır hiç problem yaşamadım
  12. anstel

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Yeni yılda yunanistana normal ehliyeti ile giriş yapan varsa bizide bilgilendirebilirmi lütfen..

13. anstel

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Merhaba, haklısınız ama kaskoda rakam yanlış olmasın 1000 tl veya 1000 euro gibi kişisel eşyaların çalınması ile ilgili bir bölüm var, lakin hiç yardımcı olmadılar, camımıda zaten istanbula dönünce yaptırdım, genede herşeye rağmen kasko gereklidir diye düşünüyorum.
  14. anstel

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Haklısınız, İnşallah başımıza bahsettiğiniz gibi bir durum gelmez, ama bir tecrübemi aktarayım geçen sene yurt dışı kaskomunda açık olmasına rağmen sırbistanda aracımın camı kırılarak çalınan içinde para ve pasaport bulunan çantayla ilgili hiç bir geri dönüş olmadı...
  15. anstel

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Merhaba, ilginç bir yol, yakın yerde oturuyor olsam sık sık yapardım ama istanbuldan hazır oralara gitmişken biraz alışveriş birazda gezmek isterim bende en son 1 yıllık vize aldım temmuzdan beri 3 kere giriş çıkış yaptım, vize bitimine kadar bi o kadar daha giriş...

16. anstel

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında siteyi bayağı bir kurcaladım ama malesef ürün ve fiyat bilgisi bulamadım en iyisi bulgarca bilen birinin araştırması
  17. anstel

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Arkadaşlar, yeşil sigorta hakkında dün denediğim gelişmeyi aktarmak istiyorum Burdada bahsedildiği gibi bulgaristanda yeşil sigortayı daha ucuza getirmek mümkünmüş Dün aracımla bulgaristana geçtim 75 euroya 3 aylık yeşil sigorta yaptırdım sorunsuz bir şekilde önce...
  18. anstel

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Almanyadaki tanıdıklara danıştım orda halihazırda kullandıkları sigorta ücretsiz olarak yeşil sigortayı veriyormuş türkiyeye hatta avrupa yakasına kadar geçerliymiş, bu dediğinizi bende düşünüyorum bulgaristana gidecek birisi var haftaya, araç ruhsatı ve eski...

19. anstel

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında İlginiz için teşekür ederim istanbulda yaşıyorum, ama balkan ülkeleri olmazsa her hangi bir yere nasıl aracımızla gidebilirizki
  20. anstel

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında cevabınız için teşekkürler, peki aracımızla türkiye gümrüğünü sigortasız geçerek bulgaristan gümrüğünde yeşil sigortayı yaptırabilirmiyiz birde bulgaristan ve avrupada geçerli derken bütün avrupada geçerli olmayabilir diyede duymuştum acaba bulgaristanda yapılan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,009
Kayıtlı Üye Sayımız
166,757
Kaydolan Son Üyemiz
ahmeterismis

SON KONULAR

Geri