acemi devran Seyahat eden sıhhat bulur. Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 Yer UŞAK 11 Ocak 2015 #33 Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Yunanistana girişte istenen uluslararası ehliyet konusu benimde ilgimi çekti.Şimdi mevcut ehliyetlerimizle yunanistanda araç kullanabilecekmiyiz?
Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Yunanistana girişte istenen uluslararası ehliyet konusu benimde ilgimi çekti.Şimdi mevcut ehliyetlerimizle yunanistanda araç kullanabilecekmiyiz?
anstel Kamp I Mesajlar 105 Tepkime Puanı 5 12 Ocak 2015 #34 Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Yeni yılda yunanistana normal ehliyeti ile giriş yapan varsa bizide bilgilendirebilirmi lütfen..
Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Yeni yılda yunanistana normal ehliyeti ile giriş yapan varsa bizide bilgilendirebilirmi lütfen..
şado Kamp III Mesajlar 723 Tepkime Puanı 460 Yer İSTANBUL 12 Ocak 2015 #35 Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Bu gidişle çok bekleyeceğiz gibi.trafikten gelen maile göre bana yine turingin yolu göründü
Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Bu gidişle çok bekleyeceğiz gibi.trafikten gelen maile göre bana yine turingin yolu göründü
zekierkal Ana Kamp Mesajlar 63 Tepkime Puanı 1 14 Ocak 2015 #36 Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu 02 01 2015 Tarihinde Yunanistana girdik 215 tl Ehliyeti yenilettim. 15 günlük yeşil sigortayıda 147 evroya yaptırttım Bulgardan Yunana giriştede soruyorlar yeşil sigorta .
Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu 02 01 2015 Tarihinde Yunanistana girdik 215 tl Ehliyeti yenilettim. 15 günlük yeşil sigortayıda 147 evroya yaptırttım Bulgardan Yunana giriştede soruyorlar yeşil sigorta .
samuray Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 3 Yaş 59 Yer ist Telsiz Çağrı Kodu TB1POJ 28 Ocak 2016 #37 yeni tip ehliyetler geçerlimi? yoksa yine turinge paramı vereceğiz
suleymancirit Balıkçı, doğa sever, kampçı , kamper karavancı Mesajlar 1,126 Tepkime Puanı 650 28 Ocak 2016 #38 01 ocak 2016 dan sonra yeni ehliyet verilmeye başladı . turing bitti.