Zeko Dayı

Profil mesajları Gönderiler Hakkında

• <div class="bbWrapper">olta balıkçılığı ile ilgili konular her yönden tatmin edici yeni başlayanlara iyi bir yol gösterici</div>
    <div class="bbWrapper">geziler olsun navigasyon hakkındaki bilgiler çok faydalı.</div>
    <div class="bbWrapper">karavancılığın tüm bilgilerini sizden öğrenmeye çalışıyorum</div>
    <div class="bbWrapper">Çeşitli spor dallarında bilgi ve becerilerin neler olduğunu sizin bu sitenizden öğrendim.</div>
    <div class="bbWrapper">Buradan edindiğim bilgileri çevremede açıklayarak onlarında her türlü doğa sporlarına ilgilerini arttırmaya çalıştım.</div>
    <div class="bbWrapper">Bugüne kadar misafir olarak sayfanızı takip ediyordum. Çok güzel konular ve bilgiler edindim.</div>
    <div class="bbWrapper">Yakında karavan kampçılığı ile bildiklerimi ve gördüklerimi sizinle paylaşacağım.</div>
    <div class="bbWrapper">06 aralık 2019 da kendi özel aracım ile Manisa&#039;dan Paris&#039;e oradan da Iğdır&#039;a ve tekrar Manisa&#039;ya döndüm. bu geziyi karavanla da yapacağım.</div>
    <div class="bbWrapper">ben Gezenbilir ailesine yeni katıldım Emekliyim mayıs ayı ortalarında yeni karavan alacağım hepinize sevgi ve saygılar sunarım.</div>
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159