Arama sonuçlarınız

1. S

Orta Amerika -Küba

Ynt: Orta Amerika -Küba Sırt çantası ile 40 gün süren orta amerika ve küba gezisinden döndüm.

2. S

Orta Amerika -Küba

23 Aralıkta çıkacağım Panama, Nikaragua,Honduras,Kostarika,El salvador ve Küba gezim için daha önce bu rotaya gidenlerden varsa tavsiyeler
  3. S

30 Ağustos

30 Agustos'ta veya Kurban Bayramında herhangi bir gezi planı var mı

4. S

Tek Başına Seyahat!

Ynt: Tek Başına Seyahat!
  5. S

Azerbaycan

Ynt: Azerbaycan Ben 21-28 Nisan tarihlerinde Bakü'de olacağım için daha önce dönmüş olacağım artık ben size tavsiyelerde bulunurum. Ben Bakü'ye gideceğim ama Gürcistan'a da geçsem mi diye düşünüyorum. Siz hangi vasıta ile geçmeyi planlıyorsunuz? Türkiye'den gitmek acaba sınır geçisleri için...

6. S

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Bakü hakkındaki gözlem ve önerilerini alabilir miyim

7. S

Azerbaycan

21 Nisan da Azerbaycan a gideceğim ve 1 hafta Bakü de kalacağım genel olarak tavsiyeler alabilir miyim gezilecek yerler ve yemekler hakkında!!
  8. S

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ankara grubunun etkinlik proğramı var mı ya da toplantıları bilgi verirseniz sevinirim
  9. S

Güdül'de ki Mağaralar

Ynt: Güdül'de ki Mağaralar Ben de Yeşilöz'lüyüm yıllar önce babam bizi bu mağaralara çıkarmıştı, ama uzun zamandır gitmedim. Ayrıca Yeşilöz köyünün çok güzel yaylaları vardır. Trekking için muhteşem yerler.

10. S

Bulgaristan Gezisi

Ynt: Bulgaristan Gezisi gezi yapıldı mı yapılmadı ise tarihleri belirtilmisiniz?

11. S

Tek Başına Seyahat!

Ynt: Tek Başına Seyahat! Benim kafamda da 6 aylık bir gezi proğramı var ama 6 ay da daha fazla yer görmeyi planlıyorum, süre yine 6 ay olucak çünkü işimden ayrılmadan ücretsiz izinli olarak alabileceğim en fazla süre bu. Ama bir bayan olarak bir yol arkadaşı arıyorum açıkçası. Hem maddi olarak...
  12. S

Uzak Doğu Seyahati (Temmuz-Ağustos)

Ynt: Uzak Doğu Seyahati (Temmuz-Ağustos) Uzak doğu seyahatiniz hala gündemde mi ben de Ağustos veya eylül ayında plan yapmayı düşünüyorum böyle bir organizasyon olursa severek dahil olabilirim.

13. S

Türkiye'de bu 25 şeyi yapmadan dünyadan göçüp gitmeyin...

Ynt: Türkiye'de bu 25 şeyi yapmadan dünyadan göçüp gitmeyin... Bu 25 maddenin 13'ünü yerine getirmişim ne mutlu bana ama daha gidilecek çok yer varrrrrrrrrr
  14. S

bangkok ve dahası...

Ynt: bangkok ve dahası... Uzakdoğuyu görmeyi çok istiyorum. En kısa zamanda ben de bi proğram yapmayı düşünüyorum. Gezi notlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR