<div class="bbWrapper">merhabalar. uzak doğuya hayatımda ilk defa ve tek başıma gidiyorum. biraz heyecan ama çoğunlukla gezginci hayalleriyle keşfetmek için. <br />
planımı yavaş yavaş şekillendirmeye başladım. sizlerle de paylaşayım dedim. belki daha önce giden varsa rehberlik eder diye. iyi günler. <br />
<br />
merhaba arkadaşlar. bir süre yazmadım buraya, hem işlerimin bitmesini hem de tatil planımda biraz gelişme olmasını bekledim. <br />
şimdilik saglam bir biçimde ilk adımları attım. fakat gerisi için siz bir bilenlerden yardıma ihtiyacım var. <br />
<br />
oncelikle bileti haziran sonu temmuz başı olacak şekilde 16 günlük türkmenistan hava yollarından aldım. aslında tercihim bu hava yolu degildi ama royal jordanian gidiş- dönüş 1200 tl diyince. onun yerine 950tl ye buradan yaptım rezervasyonu. aradaki fark olan 250 tl ye de khao san road'Dan çok güzel bir river room ayrdım. dört geceligine ) <br />
<br />
şimdi gelelim sorularıma : <br />
<br />
ilk dört gün bangkokta khoa san road denilen turistlik bölgesinde kalacagım. sonraki niyetim uçakla chiang mai ye gitmek. <br />
<br />
ama ögrendigime göre buraya yataklı vip trenler de varmış 12 saat yol ve çok güzel kampartumanlarda. <br />
gidiş-dönüş tren yorabilir ama. sizce ne yapayım? bangkoktan chaing mai ye uçak var mıdır? (airasia?) varsa bu şekilde gidiş. ve tekrar oradan bangkoka trenle dönüş mantıklı olur mu? <br />
<br />
ve chaing mai de nerede kalmamı (hangi bölgede) tavsiye edersiniz. otel rezervasyonunu booking.com dan yapabilirim. Ve 3 gün buraya yeter sanırım. <br />
sonrasında dönüş bangkoka uçak veya trenle yapıp. hiç vakit kaybetmeden koh saoumi adasına gitmek istiyorum. <br />
<br />
bunun için de en kolay yol uçak sanırım. <br />
<br />
sizce otelden havalimanı karşılama istemeli miyim? yoksa taksiye binip taksimetreyi açtırıp khao san road mı demeliyim? <br />
<br />
****** <br />
<br />
şimdilik bu kadar sanırım. sevgiler.</div>