Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
oranın havası burda nerde !! yeniden dönmek istiyorum geldiğimden beri... sadece çileklerimle yetiniyorum :) kökleriyle aldığım çilekler
yeni yerlerinde bahçemdeler
tez zamanda olsalar da
İstanbuldakiler de yeseler
:)
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
Gerçekten her şey mükemmeldi... Her şeyden önce 'yeşiL', mavi ve bol oksijen içimizi kıpırdattı...
Her zaman olduğu gibi dostluk ve paylaşım yine ön plandaydı ve gerçekten eşsiz insanlarla tanıştım.
Motorların heyecan...
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)
:):) insan bunca güzelliği görünce mutlu oluyor. beyazın üstünde ilk izleri bırakmakta çok güzel olmalı... fotoğraflar için teşekkürler çok keyifli bir gezi oollmuş..
Ynt: Medetsiz Çıkışı (12-13 Temmuz 2008)
harika ötesi... resmen bulutların üstünde vakit geçmiş....
kim bilir nasıl bir duygu :) heyecan verici....
teşekkür ederim...
Ynt: Anadolu Kurtları Doğa Sporları Kulübü 1.Darkay Şenliği Medetsiz Tırmanışı Raporu
teşekkürler fotoğraflar için... yeni gezmelerinizin yeni fotoğraflarını görmek isterim... ayrıca gölet fotoğrafını da çok beğendim.
Ynt: İlk Motosikleti Alırken
bence şimdiki gibi motor kullanmanınn sorumluluğu üstünüzde olurdu.. :) motor her yaşta aynı bence... hatta insan motor kullanırken yaşlandığını hissetmez.. ben nolucam bakalım... bi motorum olsa önce ;)
yazı için çok teşekkürler. insan bi kez daha neden...
Ynt: Ağrı'dan Paraşütle İndiler
yukardan aşağıya süzülmek harika bir duygu... her yere egemen olmak her yeri bi bakışta görebilmek eşsiz... ancak o kadar yükseğine kalp mi dayanır... insan duyduğu hazdan ne yapacağını şaşırır :)
Ynt: Şile - Tepemanayır Kamplı Keşif Gezisi (25-26-27 Temmuz 2008)
Benim için de gezi gerçekten çok güzel ve keyifliydi.. Bu sefer Dayımı (clandraz) yalnız bırakıp Yüksel abiyle Maymun'u bende denedim ;D
Her aracın kendine özel zevkleri olduğu kanısına vardım... Benim ''Şurdan da geçebilir...
Daha önce dayımla (Adem) yaptığımız gezilerde hiç bu kadar batmamıştık çamura. Çamurlu günler bana denk gelmemişti ne yazıkki. Hep istiyordum çamura batmayı. Ama bu sefer beklediğimden çok battık galiba :) Harika bir geziydi. Birliktelik o kadar güzeldi ki... Çıplak elle cantlardan çamurmu...