Arama sonuçlarınız

1. muta

Redline Team Gezisi

Ynt: Redline Team Gezisi size çoooookkk özendim.

2. muta

Bogazova Tender Yaylasi; 08.01.2011

Ynt: Bogazova Tender Yaylasi; 08.01.2011 burak hani başka foto yokmu ?
  3. muta

Bogazova Tender Yaylasi; 08.01.2011

Ynt: Bogazova Tender Yaylasi; 08.01.2011 şamilim, çok kurumsal yazı olmuş. bizim arabalarda biliyosun geri vites hiç olmadı hep ileri kırılacaksa kırılacak kopacaksa kopacak. sen şimdi arabanmı var da konuşuyorsun diye saplamışındır. evet arabam yok ama hala ruhum var heyecanım var yani...

4. muta

Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010)

Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010) fahrettin ağbi hoş geldin sonunda senide iki tekerden dört tekere kaydırıcaz gibi gözüküyor hadi hayırlısı
  5. muta

Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010) ÇOK YAKINDA HEPSİ OLUCAK İNŞALLAH BEN KAÇIYORUM AĞBİ MALUM BUNLARI YAPABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAM LAZIM GÖRÜŞÜRÜZ

6. muta

Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010) BİRAZ ELİNİ AYAĞINI TPLAYALIM EN AZINDAN VİNÇİNİ KOYALIM AĞBİ .BU AVATAR BENİM İLK ARABA YAKINDA DEĞİŞTİRİRİZ

7. muta

Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010) recep ağbi videoları izledim döktürmüşünüz yine
  8. muta

Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010) vay vay vay şamil , bensiz he . bizde tek başımıza kaz dağlarında eşelenip durduk,senin kilitin şerefine biraz oynadık.facebook tan murat tavşan yazıp ekle görüntüleri seğredersin önce şamil sonra kilit sağolsun görüşürüz kaptan.
  9. muta

Jant Yardımı

Ynt: Jant Yardımı onur arkadaşım çok teşekkür ederim

10. muta

Jant Yardımı

arkadaşlar herkese selam.1992 model xj sahibiyim,aracıma uygun ikinci el 16 inç demir jant arıyorum .konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlsrını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

11. muta

Range Rover Arazi Şartlarında Ne Kadar İş Görür

Ynt: Range Rover Arazi Şartlarında Ne Kadar İş Görür evet öğrenmek istediğim model resimdekinin aynısı
  12. muta

Range Rover Arazi Şartlarında Ne Kadar İş Görür

arkadaşlar merhaba. Range Rover arazi şartlarında ne kadar iş görür , konu hakkında bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

13. muta

Jeep Liberty Arazi Verimliliği Hakkında Bilgi ?..

arkadaşlar merhaba. Jeep Liberty 2.4 veya 3.7 almayı düşünüyorum.bu araçların arazi şartlarında ne derece dayanıklı olduğunu ve verimliliği hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim .
  14. muta

Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi Duyurusu (21 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi Duyurusu (21 Mart 2009) hafta sonu istanbulda olmak varmış anasını satayım,iyi eğlenceler arkadaşlar.
  15. muta

Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009) indiğimiz yolu tekrar tırmandığımız için yolu biliyor havasına girdik sanırım.yolda bol ağaçlık ve yeşillik olunca kaza kaçınılmaz oldu (bazı dersler ağar oluyor)

16. muta

Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009) teşekkür ederim
  17. muta

Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009) arkadaşlar, Gezimiz, Doğancı köyü ile Süleymaniye köyü arasında kalan ormanlık, teker gezmemiş, bakir topraklarda gerçekleşmiştir. Çok güzel başlayıp sonu hüsranla sonlanan ender gezilerimizdendir. Neyseki cana ve canlara zarar gelmemiştir...
  18. muta

Uludağ Etekleri Kayapa Barajı (15 Temmuz 2008)

Ynt: Uludağ Etekleri Kayapa Barajı (15 Temmuz 2008) o gürültüye varsada kaçmıştır

19. muta

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu benden öncekiler teşekkür ederim,benden sonrakiler hoş geldiniz.hep birlikte güzel vakit geçirmek dileğiyle
  20. muta

Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009) insan bazen gerçekten şimdi istanbulda olmak vardı anasını satayım diyor.işte o anlardan biri bu organizasyonmuş , sizi çok kıskandım tek kelimeyle her saniyesi mükemmel olmuş.cj5 sahibi arkadaşıma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri