Arama sonuçlarınız

1. A

Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları.

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. Hakan Bey bugun arabayı götürdük Recep ustaya..Yıldırım usta saolsun baktı heryerine ve onay vermedi. Aracım sorunsuz bilmem ne yazıyorlar bir götürüyorsun bir sürü şey çıkıyor. Anlayamıyorum. En basit örnek vereyim tabi motor ile ilgili sıkıntılarıda...

2. A

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. Peki Hakan Bey değiştirmek için hangisinden başlamalı? yani ön lastiklerimi değiştirmeliyim yada arka lastiklere uydurmalıyım. Lastiklerin durumu kötü değil. Telefonunuzu kayıt ettim. Tekrar teşekkürler. Saygılar.
  3. A

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. Recep ustayı duydum.Kendisi ile tanışmak isterim. Bende büyük ihtimal yarın yanına uğramaya çalışacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. Saolun. ÖN : Dunlop 235/55/18 Arka : Kumho 245/50/18 Saygılar.

4. A

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. Teşekkür ederim. Zaten alacağım gün öndeki ses problemini yaptıracak aracın sahibi. O gün hemen bir lastikçiye gidip baktırmak istiyorum. Öneriniz olabilirmi anadolu yakasında? Jantlarını niye değiştirirler anlamam. Pahalı oldukarı içinmi acaba. Bu arada...
  5. A

Merhaba sevgili Gezenbilir dostlar. Çok kısa bir süre içerisinde bende bir ZJ 5.2 kasa ile tanışacağım. Forumu aradım taradım. Farklı bilgiler edindim. Yanlız bir konuda ya gözümden kaçtı yada göremedim. Başlıkta da belirttiğim üzere farklı ön ve arka lastik ebatları aracın dif. teknik...

6. A

4x4 kullanmak ayrıcalıktır...

Ynt: 4x4 kullanmak ayrıcalıktır... Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Bir aksilik çıkmaz ise yarın bende bu ayrıcalıktan faydalanmaya başlayacağım. Selamlar..

7. A

WJ 2000 4.7 Tüplü vitesin kulanışı ve yorumları

Ynt: WJ 2000 4.7 Tüplü vitesin kulanışı ve yorumları Merhaba. Öncelikle bende forumda yeniyim. Bende bir aksilik çıkmaz ise 1 hafta içerisinde GC 5.2 v8 bir model araştırıp almayı düşünüyorum. İlk sorunuz için bilgim dahilinde olmayabilir ancak L1 = LOW1 sanırım motor kompresyonu ile alakalı...
  8. A

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Selam Arkadaşlar, Motor kullanma amacımdan başlıcası ki aslında söylemeye gerek yok küçük yaşlardan itibaren 2 tekere olan tutkunluk ve büyük bir metropolde ulaşım rahatlığı. Bu da benim dül dül :) Herkese kazasız sürüşler dilerim.
  9. A

Japon Polisi Motorsikletli Araç Çekme Ekibi

Ynt: Japon Polisi Motorsikletli Araç Çekme Ekibi Tercih dogru , fikir süper. Bir memlekette motorsiklet kültürü tavan yapmıssa olacagı bu şaşırmamak gerek. Ülkemizi kıyaslamaya lüzum bile yok bence.Epey yolumuz var.Önce gerçtekten trafikte iki tekerlerinde bir trafik taşıtı oldugunu idrak...

10. A

Motosiklet Nasıl Parkedilir?

Ynt: Motosiklet Nasıl Parkedilir? Katılmamak elde değil.Bende fişi almadan asla bırakmam. Saygılar. Özkan Şeşen

11. A

Piaggio mu ? Kymco mu ? Ya da Öneriniz ?

Ynt: Piaggio mu ? Kymco mu ? Ya da Öneriniz ? arkadaslar verdiginiz cevaplar için çok teşekkür ederim.biraz geç oldu ama zaman sıkıntısı yüzünden makinayı anca bu hafta alabiliyorum bir aksilik cıkmazsa..bu zaman zarfında sırf belirttigim markalara sadık kalmayarak farklı firmalarıda...
  12. A

Piaggio mu ? Kymco mu ? Ya da Öneriniz ?

Merhaba arkadaslar.Bende sitenize yeni üye olan birisiyim.Daha önce hiç motorum olmadı.Ama hiç motor kullanmadım diyemem.Kullandıklarımın içinde genelde ufak çaplı motorlardı.Simdi ise motor sahibi olmaya çok yakınım.Hem şehir içi hem şehirdışı ama bana mantıklı gelen yavaş yavaş bu işi...

13. A

Ayvalık ve Kazdağı

Ynt: Ayvalık ve Kazdağı Gezinizin ayvalık cunda sarmısaklı kısımlarını özellikle cok begendim.temiz bir rota ve güzel zevkli bir seyir olmuş. eger tekrar ege kıyılarına inmeyi düşünürseniz bu sefer gelibolu canakkale istikametini öneririm...özellikle balıkesir canakkale arası virajlı yolları...
  14. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Selam.Ben Özkan Şeşen.Bu güzel paylaşım platformunu tesadüfen bulmaktanve üye olmaktan son derece mutluyum. Herkese İyi seyirler ve sorunsuz geziler temenni ederim.
  15. A

Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz?

Ynt: Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz? sayısız düşme örneklerini arkadasımız maddeler halinde belirtmiş.tehliikeli ve sonu en kötü biçimde biten (ölüm veya sakat kalma) genelde seyir halindeyken yaşanan kazalardır. burda bilinçli bir sürücünün yapması gereken hadise düşme anında kendini ne...

16. A

Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz?

Ynt: Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz? belki de bu tekniklerin en başında ve en önemlisi düşeceğinizi anladığınız an kendinizi refleks olarak motorun üzerinde ve gidonu bırakmak istemeyeceksiniz..ama bırakın.ve motorun üzerinde durmaya çalışmayın.düşme anında motorun üzerinde kaldığınız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri