Arama sonuçlarınız

1. O

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

yıllar sonra ilk defa sigortadan indirim gördük, geçen yıl ziraat'e ödediğimiz 777,-tl lik poliçeye 773,-tl teklif verdiler sağolsunlar varolsunlar.

2. O

Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri

Ynt: Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri kozmoz vize ücreti olarak 180 tl + 60 tl (hizmet ücreti alıyor). linkte detaylar mevcut http://www.kosmosvize.com.tr/Page/157/vize_ucretleri.html
  3. O

Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri

Ynt: Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri sorularınızın tüm cevapları bu sitede, başvurunuzu da Yunanistan için bu aracı kuruma yapmanız gerekiyor. www.kosmosvize.com.tr sorularınıza cevaplar kısmı ; http://www.kosmosvize.com.tr//Visa/252/Gerekli_belgeler.html ehiliyet kısmına gelince malesef...

4. O

Vw T3 Arıyorum

Ynt: Vw T3 Arıyorum çürük sorunlarına karşı 1985 sonrası modellere bakın ;)
  5. O

Volkswagen T2 İçin Yardım

Ynt: Volkswagen T2 İçin Yardım eski vw araçları malesef büyüklere oyuncak oldu, alımı ve kullanımı artık pahalı :) 70lerin ekonomik aracı hiç değil. Tayfun' un yazdıkları çok doğru. önceden hayatınızda havasoğutmalı geçmediyse uzak durmakta yarar var. üzer, yıpratır, korumak zordur. illaki...

6. O

Yurtdışına Karavan İle Çıkmak

Ynt: Yurtdışına Karavan İle Çıkmak güzel çalışma Tayfun, ek olarak; schengen ülkeleri vize ücreti sabit 60 euro, günlük kura göre TL karşılığı değişir. schengen ülkesi olmasına karşın kendi vizesini isteyen birleşik krallık (ingilere-galler-iskoçya) vize ücreti biraz daha fazla ve online vize...

7. O

Syncro

Ynt: Syncro syncro 4 çeker sistemi vw grubunun binek araçlarında da kullanılmıştır. dönemin golf,passat ve transporterların bir üst grubu LT'lerde (mkII GT syncro, mkII country golf syncro, mkII G60 GTI golf syncro, passat variant syncro, mkIII VR6 golf syncro vs vs aklıma gelen modeller)...
  8. O

Güvenceli Karavan Park Yeri

Ynt: Güvenceli Karavan Park Yeri aracın kalışında 6 ay a kadar sorun çıkmayacağını biliyorum. Diğer taraftan ek bilgi olarak; biraz önce İspark çalışanlarına emin olmak için sordum. En az 6 ay üyelik istiyorlar. Daha az süreli kalışlar için günlük ücret kesiyorlarmış. Günlük otopark bedeli de...
  9. O

Güvenceli Karavan Park Yeri

Ynt: Güvenceli Karavan Park Yeri Seyrantepe İspark (GS stadına yakın), aylık 60TL. Kapalı 3 kat, en alt katta Metro olduğundan ulaşımı çok kolay. TEM yolu bağlantısından içeriye direkt girişi (ana giriş) var. Üst kattaki giriş Seyrantepe'ye açılıyor, pazar günleri hariç buradan giriş/çıkış...

10. O

Ynt: Vw 1967 T1

;D

11. O

Satılık Volkswagen Tosbağa Motoru

Ynt: Satılık Volkswagen Tosbağa Motoru yağı ve fiyatı haricinde hiç bilgi vermemişsiniz daha önce açtığınız konular gibi
  12. O

2.el Vebasto

Ynt: 2.el Vebasto malesef bu tür isimlendirmeler ülkemize özgü.... bu tanımı/ları yabancıya sorsanız "yok" der ;)

13. O

2.el Vebasto

Ynt: 2.el Vebasto ısıtıcınız webasto değil, Eberspacher ;)
  14. O

Vebasto Ve Uydu Antenleri Hakkında

Ynt: Vebasto Ve Uydu Antenleri Hakkında vebasto aslında marka ismi (webasto) ;) motordan bağımsız çalışan kabin içi ısıtıcı demek daha doğru olur... webasto ve eberspacher konusunda en çok bilinenleri. kuru havayla çalışan veya sulu tipleri vardır. deniz için kullanılanan hangisidir genelde...
  15. O

Misi Kamp Ücretleri Ve Yeni Dernek Ofisimiz

Ynt: Misi Kamp Ücretleri Ve Yeni Dernek Ofisimiz karavan atık boşaltma ve temiz su alımı ücreti? çamaşırhane hizmeti nedir?

16. O

Vw T2 Bus Camper

Ynt: Vw T2 Bus Camper hevesiniz kırılmasın ama düşündüğünüz miktara biraz zor. artık hem değerleri anlaşıldığı hem ilgi gördü hemde malesef işçilik maliyetleri yüksek olduğundan pahalılar. ararken sabırlı olmak gerekiyor. pek kurcalanmamışını bulmak hele yükselebilir tavanlı özellikle...
  17. O

Araba İle Avrupa Turu

Ynt: Araba İle Avrupa Turu ülkelere göre otoyol ücretleri için net bir şey söylemek zor, yunanistada arttığına dair söylentiler duydum. maliyetlerinize "otopark" ücretlerinide dahil etmenizi tavsiye ederim. amsterdam'da günlük 36 eur, roma'da 24 eur, londra'da 30 sterlin ödediğimizi hatırlarım...
  18. O

Vosvos Hakkında Bilgi

Ynt: Vosvos Hakkında Bilgi malum site ve çeşitli forumlarda sorulanın daha net cevaplarını bulursun. burada da benim gibi meraklıları var ama özellikle vw forumları daha doğru adres olur. işletilmesi pahalı bir araçtır, cepleri ve sinirleri yorar her zaman. aslında günümüzde araç değil...

19. O

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali.

Ynt: Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali. her şey mümkün.. buradan, klavye başında atıp tutmakla, bu değil o değil beni anlamıyorsunuz mantığı palavradan ileriye gitmiyor. 2 sayfadır yazılanlara gülüyorum. geçen yıl 3 kişinin her akşam kumbaraya attığı 2 aylık bozuk...
  20. O

buggy yapımı

Ynt: buggy yapımı daha önce yaptığınız vw buggy' lerden bir kaç örnek görsek

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.