Arama sonuçlarınız

1. dawn54

Kare Kasa Cherokee Mi Satıyorum

Merhabalar İlgilenen olursa sahibinden den mesaj yoluyla ulaşabilir 1999 Jeep Cherokee 4.0 68.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 590525583

2. dawn54

SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011)

Ynt: SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011) Bu etkinlik harika olacağa benziyor inşallah o gün bende orada olacağım takip.
  3. dawn54

Arazi lastiği yardımı??

Ynt: Arazi lastiği yardımı?? teşekkürler ben biraz araştırma yaptım federal mt, bt goodrich ve continental cross contact AT lastiği arasında kaldım ve continental icime yatan oldu siz continental için ne dersiniz?? ama silverstonada bakacağım en kısa zamanda yardımınız için teşekkürler.

4. dawn54

Arazi lastiği yardımı??

Herkese selamlar ben 2 gün önce '93 model 3 kapı Mitsubishi pajero aldım şuan birkaç bakımdan sonra arazi lastiği taktırtmak istiyorum acaba tavsiyeleriniz hangi lastik üzerine ve boyutuna göre olur... Teşekkürler...
  5. dawn54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bütün gezenbilir ailesine selamlar ben ömer sakaryalıyım, istanbulda okuyorum ve üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. offroada ve fotoğrafa çok büyük bir ilgim var :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri