Arazi lastiği yardımı??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dawn54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,311

dawn54

Yeni Üye
Yer
Sakarya
Herkese selamlar ben 2 gün önce '93 model 3 kapı Mitsubishi pajero aldım şuan birkaç bakımdan sonra arazi lastiği taktırtmak istiyorum acaba tavsiyeleriniz hangi lastik üzerine ve boyutuna göre olur... Teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Arazi lastiği yardımı??

aramızaz hoş geldin kesinlikle tek marka önericem herkesde aynı fikirdedir silverstone extrem son olan noktadan başla derim bende seningibi 2 3 ay araştırdım kenel tavsiye ve fiyat kısasında KUMHO kl71 aldım lanet olsun azdaha arabamdan nefret etmeme sebeb oluyodu sonra reziloldum o lastikler sayesinde sonra 5 sıfır lastigi 1 lastik fiyatına satarak silverstone geçdim arazinin kıralı bu lastik hee asvaltta bıraz sesvar ama sonuç olarak arazi lastigi alıyosun okadar olsun bizaman sonra alışıyorsun teyibi açınca sıfır ses:smiley: ama arazidede kazıyor
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72355.0
ebatla ilgili gerkli bilgiyi alabilecegin adres

Evet Deniz abiye katılıyorum silverstone extreme arazide kazıyo mükemmel lastik almanı tavsiye ederim

ama alternatif olarak cooper stt de bak isterse karar senin iyi günler

teşekkürler ben biraz araştırma yaptım federal mt, bt goodrich ve continental cross contact AT lastiği arasında kaldım ve continental icime yatan oldu siz continental için ne dersiniz?? ama silverstonada bakacağım en kısa zamanda yardımınız için teşekkürler.

SELAMLAR SADECE GEZENBİLİR ÜYELERİ ÇİN YAZDIM

KDV DAHİL FİYATLAR

215 75 15 BFGOODRİCH MUD K : 250 TL

245/75R16 BFGOODRİCH MUD K : 315 TL

235/85R16 BFGOODRİCH MUD K: 325 TL

245/70R17 AT BFGOODRİCH : 310 TL,

265/70R16 AT BFGOODRİCH: 320 TL

285/70R17 AT BFGOODRİCH: 540 TL

265/70R17 AT BFGOODRİCH: 385 TL

265/70R17 BFGOODRİCH MUD K: 385 TL

255/70R16 AT BFGOODRİCH :325 TL

DAHA İYİ FİYAT YOKKK 0533 272 07 65 VEYSEL

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88948.20#ixzz2G8kc9Ris

llll 006.JPG

Bu mevsimde kışlık lastik bakmak daha hayırlı olur. Özellikle benim gibi aralık ayının ortasında evinde oturmayıp illa gezeceğim diyorsanız... 4x4 ile her lastik zaten sizi biryerlere çeker. Size frene basınca duran lastik lazım sadece çeken lastik değil. MT'leri baharda takarsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

SON KONULAR

Geri