Arama sonuçlarınız

1. RED

Bayramda Trenle Şöyle Bir Gidip Gelelim Diyorum.

Ynt: Bayramda Trenle Şöyle Bir Gidip Gelelim Diyorum. Aslında düşünülebilir bir organizasyon ama tarihi tam netleştirebilirsek ben de ona göre Bayram iznimi ayarlayabilirim

2. RED

Gezi Edebiyatı (Özlü Sözler)

Derim ki sana : iyi oku yolunu, avucunun içi gibi bil Dizlerini, ciğerlerini, yüreğini sıkı tut, iyi dengele Ovada koşar gibi vurma kendini dik yokuşlara uçuruma atlar gibi bindirme kayalara << daha koş, daha koş >> diye alkış tutanlara kanıp da, kesilip kalma...
  3. RED

Gezi Teklifi

Ynt: Gezi Teklifi Yaptığınız gezi kadar fotoğraflarınızda çok güzel. Hele 2. gezi doğa fotoğraflarına diyecek hiç bir şey yok. Yalnız sizde GS650 bende scooterla nasıl bir gezi planlayabiliriz ? Yakın yerler olabilir ancak. Belki Kıyıköy ve iğneada olabilir. Ne dersiniz ?

4. RED

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır

Ynt: Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır Gerçekten motosiklet ayrı bir kültür ve yaşama inanılmaz keyifler katan bir araç. Bende scooter kullanmama rağmen kısa zamanda bu keyifli yaşamı özümsemeye ve bir an önce enduro motor alip doğayla başbaşa kalma ihtiyacı duymaktayım...
  5. RED

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk. forumu tarıyorum ve her ilgi alanına hitap edecek konular var. Gerçekten güzel. Hoşbulduk. Teşekkür ederim

6. RED

Gezi Teklifi

Ynt: Gezi Teklifi Gezi notları ve fotoğrafları, güzergah hakkında bilgi v.s yok mu. Bizimle de paylaşır mısın ? ayrıca haftaya nereye gitmeyi düşünüyorsun. Eger uygun bir program olursa bende katılmak isterim.

7. RED

İğneada veya Kıyıköy

Ynt: İğneada veya Kıyıköy İğnaada'da kamp kurulacak bir çok yer. Hatta en müsait yerlerden diye düşünüyorum. Ne zaman geziyi düşünüyorsunz ?
  8. RED

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Bende geç başladım motosiklet kullanmaya diye hayıflanıp duruyorum. 26 yaşımda bir scooterla .. 15.000 km fazla yol yaptım. Artık değiştirme zamanım geldi. Küçük cc'li bir vitesli motordan sonra, hayalim olan Enduro'ya daha da çok yaklaşacagim.
  9. RED

Gezi Teklifi

Ynt: Gezi Teklifi Gezi gerçekleşti mi acaba ?

10. RED

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhaba ben Gülay, foruma yeni üye oldum. Scooter kullaniyorum ama asıl hayalim F650 ile doğa sürüşleri yapabilmek...

11. RED

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Gülay, motosikletlerle ilgiliyim. Scooter kullaniyorum. siteyi tesadüfen buldum ve başka bir çok ilgimi çeken konu başlı olduğunu gördüm. Aranıza katılmak istedim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR