Arama sonuçlarınız

1. S

Kapı Fitili İle Gelen Tok Ses

Ynt: Kapı Fitili İle Gelen Tok Ses Üstadım evet yukardan aşağıya doğru inen fitilllerden bahsettım herhelde dediğiniz rakamlar servis rakamlarıdır.Yedek parça veya aksesuarcılardan temin edip takamayız değilmi.Sizin araçta varmı acaba yorumunuz nedır bu konuda.

2. S

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: Su Alma Problemi !!! Üstadım yorumların ve verdiğin bilgiler için teşekkur ederim.Bakalım yağmuru beklıyoruz inşallah bır sıkıntı olmaz dediğin yerleri gözönune alacağım ama inşallah gerek kalmaz.Valla kafama takılan bir konuda taban halısının ıslaklıgından dolayı servis koltukların...
  3. S

Kapı Fitili İle Gelen Tok Ses

Arkadaşlar iyi gunler bu sabah gecerken dacia satışa uğrayıp yenı dustera baktım ilk dıkkatımı çeken yenılerde kapılara siyah bır ince fitil takılmış kapıyı kapattığında resmen mercedes kapısı gibi tok sesle kapanıyor acıkcası hoşuma gitti.Aracına boyle bır uygulama dışarda yaptıran varmı acaba...

4. S

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: Su Alma Problemi !!! Camın alt kısmında kalan plastik ızgara var onun altında dışarda görülmesi zor soldakıne ışık tutarak belkı görülebilir ama sağdakı imkansız çunku cam sılecek deposunun altında yer alıyor tıpayı çıkarırken cam sılecek su deposun sökülüyor. ama kendım acıp temızlerım...
  5. S

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: Su Alma Problemi !!! Aracı yanımda soktuler sol tarafta tapa yoktu fakat sağ tarafta siyah dar ağızlı elastık bır tapa mevcuttu tapanın ıcı resmen çamurdu tapanın kapak kısmı altında kaldığı ıcın çamurdan tıkanmış.Sonradan kova ıle su doktuk bır sıkıntı olmadı yağmurda bakacağız artık:)

6. S

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: Su Alma Problemi !!! İyi günler arkadaşlar bugun Hedef oto dacia servisimize hayırlısı ile gittik Şikayetim tabana su alması ve kalkışta arabadan bir yüksek zırıltı sesi gelmesi idi hemen ön taraftaki su tahliye kısmını söktuler bende yanlarında durdum,sökülünce hemen sol taraftan aldığı...

7. S

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: Su Alma Problemi !!! Islak kısım zemınde sürücü kısmında koltuga yakın kısımda tam ortada 25 cm çapında bır yer yanları ıslak değil marşbiyerı yaparken acık kısımmı kaldı acaba tereddutum vardı ama servis marşbiyerın tamıratından olmaz dedı ama tamıratta sonra ılk yağmurda bu sıkıntı...
  8. S

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: Su Alma Problemi !!! Bir su alma problemide bende bakalım ne çıkacak.2011 Duster sahibiyim gecen hafta hanım alt sol marşbiyeri ezince serviste yaptırdık ilk yağmurda sol tabanda ıslaklık farkettım servise bugun gıttım ılk aklıma gelen marşbiyerin yapılan yerınden kaynaklı bır sorun olarak...
  9. S

hatalı alınan yakıtı on panelde gorme

Ynt: Hatalı Alınan Yakıtı On Panelde Gorme resetleme olayından sonra 10 cıkan rakamı 5.7 kadar dusurduk demekkı fazla kurcalamak gereksız:)

10. S

Dusterde Paslanma Sorunu

Ynt: Dusterde Paslanma Sorunu Hayırlı akşamlar servis kapı fıtılını değiştirdi ve paslı yerı temızleyerek lokal boyamızı yaptı kafamız rahatladı.

11. S

hatalı alınan yakıtı on panelde gorme

Ynt: Hatalı Alınan Yakıtı On Panelde Gorme Bende denedim otalama yakıt 5.5 iken 10. göstermeye başladı km yaptıkca düşüyor.bakalım eskı halıne gelecekmı.
  12. S

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Yasin bey benim siteyi ne için kullandığım önceki yazdıklarımda geyet açık şekilde görülüyor.Forum admınleri bu siteyi kurmak için yeterli akla ve zekaya sahıplerki kurmuşlar benımde ne ıcın kayıt olduğumuda eminim anlayacaklardır. kendinizi biraz zorlarsanır sizde...

13. S

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Yasin bey size hiç ilginç gelmesin;Yazılarımı dikkatli okursanız ben arabayı satıyorum.Off road yapıyorum veya bu konunun üstadıyım iş bilenim diye birşey yazmadım bu araçla off road yapıyorumda demedim.Gene ön yargı ile yaklaştıgınız için araba sahıbı off road yapıyor diye...
  14. S

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Demekki öncedende ön yargılı ve uygun olmayan yanlış yazımlarda bulundunuz:)Bu site ne kavga yeri nede atışma yeri gördüğüm kadarıyla kuranlar emek sarfetmişler insanlar birikimini paylaşsın bilgiler çoğalsın uğraşısı var. Neyse sevindirici tarafı iyi arkadaşlıklar ve...
  15. S

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Böyle ufak tefek konulara kafayı takıp kırılırsak hayat geçmez veya çekılmez hal halır.Ayrıca sizi ezmek gibi düşüncem hic olmadı sadece gerçek durumu size anlattım.Belkı sızden tecrubelıyım belkı değilim ama sadece size önerim herşeye önyargı ile yaklaşım olmamasıdır saygılar.

16. S

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Özay bey aracı satma konusunda verdiğiniz güzel öneri için teşekkür ederim.Araç ile ilgili herhangi bir ilan ve satış sitesine şu an için ilan vermeye gerek duymadım nedeni ise büyük bir ihtimalle arayacak kişiler ya bu işe gönül vermeyen iş güzarlar veya esnaf galericiler...
  17. S

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Arkadaşlar giriş yaparken resımleri yukledıkten sonra acil bilgisayar başından kalkmam gerektiği fiyat ve datayları yazamadım. Esasen bu bunun gibileri dıyen şahsiyet senın boyle işgüzar yorum yapman dahada buyuk ayıp sonuçta sende bu sıtesın bır mısafırısin.Neyse ilgilenen...
  18. S

Amarok İsteyen

satılıktır

19. S

Dusterde Paslanma Sorunu

Ynt: Dusterde Paslanma Sorunu Evet yeni servisten geldim sıcağı sıcağına paylaşmak istedim.Öncesine dönersem 30 nisanda aracımı 60.000 bakımına götürdüğüm zaman uzun zamandan berı rahatsız eden sağ kapı fitili şikayeti ilettim garantiden değiştirme kararı aldılar.Parca şiparis formunu aldıktan...
  20. S

Dusterde Paslanma Sorunu

Ynt: Dusterde Paslanma Sorunu Teşekkür ediyorum.Arabama severek biniyorum daha önceden değişik markalar kullandım uzun yıllar ama 3 yıllık arabada boyle bır sıkıntı görunce insan ister istemez canı sıkılıyor bakalım dacia servisi bu konudada sınıfı gececekmi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri