Amarok İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selcukd64 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,091
Ynt: Amarok İsteyen

Yasin bey size hiç ilginç gelmesin;Yazılarımı dikkatli okursanız ben arabayı satıyorum.Off road yapıyorum veya bu konunun üstadıyım iş bilenim diye birşey yazmadım bu araçla off road yapıyorumda demedim.Gene ön yargı ile yaklaştıgınız için araba sahıbı off road yapıyor diye dusundunuz ben sadece burdakı gezı ve araç ile bilgileri okumak hoşuma gidiyor.Bu konunun üstadı veya çok bileni olsaydım dediğiniz gibi 2 dakikamı ayırıp sizin gibi düşünen meraklılara anlatırdım belki.Araç benim detaylarıda size anlatmak bı derdım yok ayrıca off road yapmıyorum sadece bu konulara sadece izleyıcı gozuyle bakmak ısteyen bırısıyım okadar.Benım derdım madem bu konuyu okudunuz anlamanız gerekırdı; sadece arabanın değerini ve zevkını bılen bır kışinın alması ve belkide araç ile ilgili deneyım ve yaşadıklarını buradan alan kişi anlatır bizde hep beraber takip ederiz.Sanırım durumu anlamıssınızdır.Saygılar

Etiketler
amarok

Anlaşıldı Selçuk bey, al-satçısınız yani. Bu siteyi de sadece bu amaçla kullanıyorsunuz zaten.

Ayrıca itirafınız içinde teşekkür ederim. Umarım bu yazdıklarınızı forum adminleride görür ve bizim ne demek istediğimizi anlarlar. Yani bu forumu sadece sizin gibi ticari amaçlarla konu açanlardan niye ön yargılı olduğumuzu anlarlar. Tekrar teşekkürler ;)

Yasin bey benim siteyi ne için kullandığım önceki yazdıklarımda geyet açık şekilde görülüyor.Forum admınleri bu siteyi kurmak için yeterli akla ve zekaya sahıplerki kurmuşlar benımde ne ıcın kayıt olduğumuda eminim anlayacaklardır. kendinizi biraz zorlarsanır sizde anlayabılirsınız.Sizin anlayabilidiğiniz konu dediğiniz gibi argo deyımle al-satcılık ise zaten bu konuda siteler mevcut onlara koyabilirim.Hem ben kımseye siteyi ne için kullandığım konusunda kimseye açıklamak durumunda değilim sizinde anlamanızı beklemıyorum bu konu site yönetiminı ilgilendiren bir konu olduğu için son olarak gereken açıklamayı yapmayı uygun buldum.Çünku anlasılıyorkı bu araç satışı ıle ılgılı durum alakasız yerlerden karsılıklı yazışmalara gideceğe benziyor.Benım boyle luzumsuz angarya işlere ne zamanım nede sabrım yeter.saygılar

selcukd64' Alıntı:
Demekki öncedende ön yargılı ve uygun olmayan yanlış yazımlarda bulundunuz:smiley:Bu site ne kavga yeri nede atışma yeri gördüğüm kadarıyla kuranlar emek sarfetmişler insanlar birikimini paylaşsın bilgiler çoğalsın uğraşısı var. Neyse sevindirici tarafı iyi arkadaşlıklar ve dostluklar çogu zaman kavgayla ve didişmeyle başlar:smiley:Hayırlı cumalar sağlıcakla kalın.
günaydın selçuk bey son cümleden cevap vermeye başlayayım.benim için arkaşalık kurmak çok ama çok önemli çünkü herşeyi parayla alırsınız ama arkadaşlığı asla alamazsınız.umarım arkadaş oluruz.yasaklanma olyına gelince birkaç küçük yanlış anlaşılma ve kendimi ifade edememe olarak algılıyorum.daha sonra gerek sedat beyle gerekse diğer admin arkadaşlarla orta yolu bulduk.ben biraz ellerime yazarken dilime de söylerken sahip çıkıyorum bazen de bazı konuları görmezden geliyorum herşey süt liman oluyor.eğer bakarsanız forumda eskisi kadar paylaşım yapan eskilerden ve değerli insanlardan paylaşım çıkmıyor.bunu bir düşünmek gerek sanırım.bazıları da bu diyardan göç ettiler başka forumlara ama eminim ki burda kurdukları dostlukları unutmayacaklardır tıpkı benim onları unutmadığım gibi...burda ticaret yapanlara da saygımız var ama herşeyi açıkça anlatmaları ve insanları keriz yerine koymamaları şartıyla.saygılarımla en kısa zamanda görüşmeyi umut ediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR