Arama sonuçlarınız

1. H

Orientiring Donanımı (Neler gerekli?)

Ynt: Orientiring Donanımı (neler Gerekli?) En onemlisi haritalar doga yuruyusu yaparken bile harita bulmakta zorlaniyoruz haritalari nerden bulilirz

2. H

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) 4x2 Ambiance 2011 model başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle aracımla istanbuldan giresuna gitmek için ikmal yaptım aracımda iki çizgi mazot varkan tabanca atana kadar 45 lt mazot aldı pompacıya depo kapağından...
  3. H

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

4*2 85bg dasterla Giresuna gittim arabada 100 km suratte aşırın yol artı rüzgar uğultusu var.

4. H

İstanbul İçin Kamp Bölgesi

Ynt: İstanbul İçin Kamp Bölgesi cevabınız için teşekkür ederim. İstanbul civarında kamp yapabileceğimiz paralı güvenlikli ve güvenli bir yer var mı ben ailemle gitmek istiyorum.Aile ile gitmek isteyince bazı sıkıntılar oluşuyor ücra bir bölgede gece yarısı siz ateşin başında otururken 1994...
  5. H

İstanbul İçin Kamp Bölgesi

Ynt: İstanbul İçin Kamp Bölgesi İstanbul civarında kamp yapabileceğimiz paralı güvenlikli ve güvenli bir yer var mı ben ailemle gitmek istiyorum.Aile ile gitmek isteyince bazı sıkıntılar oluşuyor ücra bir bölgede gece yarısı siz ateşin başında otururken 1994 mod şahin marka otodan ellerinde...

6. H

4. DOĞA,AV FUARI

Ynt: 4. DOĞA,AV FUARI İstanbul'da ki fuar çok sönük geçti.Ayrıca fuarda uygun fiyata bir şey bulabileceğinizi sanmıyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri