Arama sonuçlarınız

1. horws

Maket Karavan

Ynt: Maket Karavan Çok teşekkür ederim efendim. Yarından itibaren ostimde biraz çalışmayı düşünüyorum hem harçlığımı çıkarmak için hem de eksiklerimi tamamlayabilmek için. Makete biraz vakit ayıramayacağım bu yüzden. Saygılar..

2. horws

Maket Karavan

Ynt: Maket Karavan Sonunda bi oyuncak araba alıp lastiklerini söktüm. Maketime göre pimini kesip taktım. Daha sabitlemedim yalnız. Boyandıktan sonra sabitlemeyi düşünüyorum. Tam istediğim gibi oldu. Lastiklerin çapı da şansıma cuk oturdu. Lastiklerle de iyice şekillendi maket. Klimayla...
  3. horws

Maket Karavan

Ynt: Maket Karavan @ yugun Hocam herşey için çok teşekkür ediyorum dediğiniz yerlere uğrayacağım. Hobbytime' da bana yakın. Aradığım herşeyi buldunuz. Ufkum bu kadar az mesajda bile farkedilcek kadar genişledi. Teşekkür ediyorum yardımlarınız için. @ buralpdi Teşekkür ederim efendim...

4. horws

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum efendim. İyi dilekleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Deviantart hesabınızı inceledim. Bir ergenin yorumunun sizde ne kadar değeri vardır bilmem ama gerçekten çok hoşuma gitti. Hep istedim bir fotoğraf makinam...
  5. horws

Maket Karavan

Ynt: Maket Karavan @ halilo11 Teşekkür ederim efendim iyi akşamlar. @yugun Hocam ilginiz için minnettarım. Dediğiniz malzemelere benzer malzeme kullanmayı çok istedim. Aradım taradım o kadar ama bulamadım adını sanını. Keşke daha önce tanışma imkanımız olsaydı. Bidahaki modellerimde...

6. horws

Maket Karavan

Ynt: Maket Karavan Masa sandalye de tamamdır. Çıta bulabilseydim eminim daha güzel olacaktı ama boyanınca ahşap havası olur sanıyorum. Önce kağıda çizip ölçülerince mukavva kestim yapıştırdım.Çok basit bi iş aslında ama küçük olduğu için çok uğraştırdı. Fotoğrafı görünce alıntı yapmak istedim...

7. horws

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ankara'dan onyedi yıllık Şafak ben. Balgat Endüstri Meslek Lisesi Makina Bölümü öğrencisiyim. TAI' de staj göreceğim bu sene. Teknik resim programları hakkında kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Yeri geldiğinde karınca kararınca yardım da etmek isterim size...
  8. horws

Maket Karavan

Ynt: Maket Karavan İlginiz için teşekkür ediyorum Levent bey. Aksilik çıkmassa son halini yakında göreceğiz. İyi akşamlar efendim.
  9. horws

Maket Karavan

Merhaba. Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtığımı belirteyim. Yanlış yerdeysem yetkili arkadaşlar taşırsa sevinirim. Bu konu altında on onbeş gün önce başladığım maket karavanımın yapım aşamalarını paylaşmayı düşünüyorum. Klasik bir oyuncakçıdan alınan plastik maketi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri