Arama sonuçlarınız

1. mahmutunver

Kendi Karavanını Yapanlar, Adı #gezi Oldu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar, Adı #gezi Oldu Gökhan Bey cevabınız için teşekkür ederim.. dışardan enerji almaksızın 130 luk sistem ne kadar süre ile işe yarar.. T5 ler için duş imkanı oluşturulabiliyor mu, bilginiz var mı?

2. mahmutunver

Kendi Karavanını Yapanlar, Adı #gezi Oldu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar, Adı #gezi Oldu Merhaba, Karavanınız hayırlı olsun.. Bahsettiğiniz kadarıyla ihtiyaçlarınızı karşılayacak nitelikte olmuş.. kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim.. T5 iyi seçim.. ben de düşünüyorum.. fikir vermesi açısından araç ve yapımı ayrı ayrı kaça...
  3. mahmutunver

JEEP servislerinde öpülmek:)))

Ynt: JEEP servislerinde öpülmek:))) Geçen ay özel serviste değiştireceğim yağa usta 125 demişti; aynı yağı 85 liraya dışardan almıştım. Sadece yağda 40 liralık kazanç(!) Benim merak ettiğim ustalar bizlere fatura çıkartırlarken işçilik ücreti diye bir kalem var.. bunun üzerine neden parça...

4. mahmutunver

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Yaşar Bey çok geçmiş olsun..
  5. mahmutunver

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Opetteki trabzon ekmeği fotoğrafının altında taymek yazan büyük tabela da sökülmüş.. söylediğim gibi şaşmazı geçince yeni yerinde hizmet veriyor (tabelayı da oraya dikmişler) "simit, poğaça sizden çay ve meşrubat bizden" diye bir bez de asmışlar :)

6. mahmutunver

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Geçen hafta OPET/TAYMEK e uğradım.. oradan taşındığını öğrendim/gördüm.. yaklaşık bir kilometre geride.. Şaşmaz kavşağını istanbul istikametinde geçince Açık ceza infaz kurumunun hemen ilerisinde güzel buluşma yerleri var.. bu kez katılmam zor...

7. mahmutunver

Gündüz Farı (Beyaz Led)

Son zamanlarda özellikle beyaz ledli gündüz farları hem işlevsel hem estetik olarak yaygınlaştı.. Audi ve Wolkswagen araçlarda oldukça etkili olan bu farlar, güçlü beyaz led vitara ve grand vitaraların mevcut park lambalarının yerine takılabilir mi? (Grand) Vitaralarına taktıran var mı? Hangi...
  8. mahmutunver

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker… Güzel fotoğrafları ve anları yaşayan paylaşarak bizleri de ortak edenlere teşekkürler.. aynı yerin aynı perspektifle gün doğumu ve gün batımı çekilebilse eminim çok güzel olur.. işin erbabı umarım dikkate alır ve bizlerin hayranlık duygularını...
  9. mahmutunver

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Oğuz Bey ne yaptınız :) sanırım klavye sürçmüş.. :) evlerden ırak :) :) :)

10. mahmutunver

Vitara İçin En Uygun Motor Yağı

Ynt: Vitara İçin En Uygun Motor Yağı Bir-kaç ay önce ...nax'ın 'bilinen' bir bayiinde aracı şımartmak istemiştim :) kendi ürünleri dışında herhangi bir temizlik maddesi kullanmamaları gerekiyormuş.. yıkayan kişi ile sohbeti ilerletince aslında ...nax harici ürünler kullandıklarını söyledi...

11. mahmutunver

Seçim yapmama yardımcı olurmusunuz?

Ynt: Seçim yapmama yardımcı olurmusunuz? Yeni aracınız hayırlı olsun.. Suzuki iyi bir tercih.. bakımını zamanında yaptırırsanız uzun yıllar keyifle binersiniz.. kazasız günlerde huzurla kullanmanız dileğiyle..
  12. mahmutunver

SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI diyecegim..şu ki el emegi verirken cogu kez pazarlık yapıp .. bu fazla be ustam şunu verim muhabbetleri çıkıyor.. 3 cıvata ile el kadar 50 tl lik parcaya takma işçiligi ne verirsiniz..? bir düşünün..? verecegiz coğunuzun 20 tl ..dir...

13. mahmutunver

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI Hocam mesajınızla başlığın yanlış atılmış olduğunu fark ettim.. Doğrusu "Suzuki Vitara Yedek Parça ve Bakım Fiyatları" olmalıydı.. düzeltilme imkanı varsa bu şekilde olmasını öneririm.. ayrımız gayrımız yok :) Özellikle sizin tecrübe ve...
  14. mahmutunver

Dalyan'ın yeni oto galerisi

Ynt: Dalyan'ın yeni oto galerisi Yeni işiniz hayırlı olsun.. ağız tadıyla yiyebileceğiniz bol kazançlar dilerim.. her şey gönlünüzce olsun..
  15. mahmutunver

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI Grand Vitara (orta kasa) için sanırım TWR (WTR'de olabilir) marka balatalar 45 tl. ancak usta ben bunları takmam dedi, kalitesizliğine işaret etti.. özellikle otomatiklerde önlerin mutlaka orijinal olması gerektiği arkalarında orijinal...

16. mahmutunver

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI Fren balatası değiştiren ya da fiyatını bilen kimse yok mu.. ne güzel hiç balata değiştirmemek :)
  17. mahmutunver

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI Maalesef tamirciler/parçacılar tutturabildikleri miktarları almakta tereddüt etmedikleri gibi rutin işlemler için bile gidilse müşterinin veli nimet olduğunu unutarak yolunacak kaz gibi görmeye başladıkları ve gerçek anlamda "esnaf"ın çok...
  18. mahmutunver

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI Arka fren balatalarının fiyatı ne kadardır.. orijinali için 230 tl orijinal olmayanı içinse 140 tl fiyat aldım.. uygun mudur acaba.. ön frenler için daha da pahalı olduğu söylendi..

19. mahmutunver

cam rüzgarlığı

Ynt: cam rüzgarlığı iletişim bilgilerini verirseniz memnun olurum..
  20. mahmutunver

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni aldığım 2004 Grand Vitara Salih Bey Merhaba, Yeni aracınız hayırlı olsun.. oldukça temiz ve sorunsuz görünüyor.. ufak-tefek kazalar hepimizin başına gelebiliyor.. servet düşmanları ya da rahatsız tipler maalesef araçları çizmekten büyük haz alıyorlar.. gönlünüzce ve kazasız-belasız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri