Burujo
Ana Kamp
Selam arkadaşlar,
Ailecek sık araç kullanmıyoruz, tatil yapmayı camp yapıp dağa taşa tırmanmayıda çok seviyoruz, Normal bir araba almaktansa daha geniş ve güçlü bir arabayı tercih ediyorum.
Bütçemin elverdiği kadar temiz bir arazi bulup almaya karar verdim.
Ailecek kullanacağımız için otomatik vites olması gerekiyor tabiki ekonomikliği açısındanda dizel ve vergisi düşük olmalı.
30.000-35.000 aralığında bir bütçem var.
Biraz araştırmalarımla 6 7 yaşlarında araçlar buldum, bunları sizinle paylaşıp aralarından en bize uygununu seçmek istiyorum.
Freelander'lar aslında çok şık ama araştırmalarımda parçalarının ve bakımın çok pahalı olduğunu gördüm.
Kia da çok şık ama vergisi çok fazla.
suziki vitaralardan herkez çok memlun fakat bununda otomatiği yok.
Duster'da yüksek model olmasına rağmen ondada otomatik vites yok.
Subaru foresterda çok iyi gözüküyor ama sanırım ondada dizel yok.
Hyundai Tuscon ve Santa Fee şimdilik tam bize uyuyorama arazide pek güvenilir gözükmüyor, santa fee'mi tuscon'mu karasız kaldım .
Bunlar dışında bana önerebileceğiniz başka bir model veya bunların içinden önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
Ailecek sık araç kullanmıyoruz, tatil yapmayı camp yapıp dağa taşa tırmanmayıda çok seviyoruz, Normal bir araba almaktansa daha geniş ve güçlü bir arabayı tercih ediyorum.
Bütçemin elverdiği kadar temiz bir arazi bulup almaya karar verdim.
Ailecek kullanacağımız için otomatik vites olması gerekiyor tabiki ekonomikliği açısındanda dizel ve vergisi düşük olmalı.
30.000-35.000 aralığında bir bütçem var.
Biraz araştırmalarımla 6 7 yaşlarında araçlar buldum, bunları sizinle paylaşıp aralarından en bize uygununu seçmek istiyorum.
Freelander'lar aslında çok şık ama araştırmalarımda parçalarının ve bakımın çok pahalı olduğunu gördüm.
Kia da çok şık ama vergisi çok fazla.
suziki vitaralardan herkez çok memlun fakat bununda otomatiği yok.
Duster'da yüksek model olmasına rağmen ondada otomatik vites yok.
Subaru foresterda çok iyi gözüküyor ama sanırım ondada dizel yok.
Hyundai Tuscon ve Santa Fee şimdilik tam bize uyuyorama arazide pek güvenilir gözükmüyor, santa fee'mi tuscon'mu karasız kaldım .
Bunlar dışında bana önerebileceğiniz başka bir model veya bunların içinden önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.