Arama sonuçlarınız

1. NURSEN-İM

Yeni Aracımla İlk Orman Gezim

Ynt: Yeni Aracımla İlk Orman Gezim yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun ibrahim bey.Paylaşımınız için teşekkürler.

2. NURSEN-İM

Yeni Aracımla İlk Orman Gezim

Ynt: Yeni Aracımla İlk Orman Gezim Hayırlı uğurlu olsun..
  3. NURSEN-İM

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? canım benim hoş geldin aramıza :))) inan çok geç gördüm iş güç derken fırsat bulamıyorum siteme bakmaya :) seni offroad da da görmek isterim.inan bana motordan daha zevkli :))) seni çok seviyorum kankam ya sen bi tanesin...

4. NURSEN-İM

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) http://www.kotuvepis.com/eglence/meslekler.htm bende denedim gerçekden ilginç.ama ismimi bir kaç versiyonda yazdım büyük harfle küçük harfle hatta ismi küçük soyadı büyük harfle yazdım bi çok mesleğe sahip çıktım ama sonuçta iş kadını çıktım:))) önce...
  5. NURSEN-İM

Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009)

Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009) bende ahirkapidayim.gorusmek uzere...

6. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ahirkapi nerede? Anadolu yakasindan gelecem yada gelen varsa konvoy da yapabiliriz.acik adres gerek navigasyon icin.tesekkurler simdiden:)

7. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..fiyat olarak da uygunmuş....en kısa zamanda plakamı yaptırmayı düşünüyorum 8 aydır önde plaka yok polisde bişi demedi henüz ..:) bari demeden yaptırtayım :)
  8. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) selam arkadaşlar bişi sorabilirmiyim plakamı adem abinin aracındaki gibi yapıştırma plaka istiyorum nerde yaptırabilirim?
  9. NURSEN-İM

Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) yuppiii en sonunda başardım resimleri atmayı :)

10. NURSEN-İM

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

11. NURSEN-İM

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)
  12. NURSEN-İM

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) çok güzel bi etkinlikdi buradan emegi gecen herkese teşekkür ederim.özellikle beyaz atlı prensin :D şöförü olan yücel e sonra bize yemek ısmarlayan tayfun abiye :D adem abiye ,bizi azcık bir yerde çeken oda cj li...

13. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkadaşlar uzun süre giremedim siteye ama simdi okudum sayfa 284-285-286 da tüm bana mesaj yazan sağduyulu arkadaşlarım inanın cani gönülden teşekkür ediyorum..evet ogünü hatırlamak bile istemiyorum:( ilk defa bir bayram burnumdan geldi...ayrıca o...
  14. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Doğum günümü hatırlayıp bana mesaj atan sayın TezzMertek nikli arkadaşım Murat ÖZ 'e bir kez daha buradan TEŞEKÜR etmek istedim...çok teşekkür ederim... dediğim gibi pastamı istiyom zirvede de olsak mutlak d.günü pastamdam tatmak istiyorum:) ayrıca...
  15. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) saol canım benim aradığın içinde ayrıca teşekkür ederim..ist. gelde görüşek...öptüm...kib..ve magandalardan uzak dur.... :) zavallının tekidir herhalde bilemem...para bende diyenlerden....

16. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
  17. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) işde oyüzden savcılığa gitmedim....allahından bulsun dedim.....
  18. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) teşekkür ederim..inşallah ya bende Türk polisine ve adaletine inanan bir insanım...malüm Türkiye sonuçta para bende deyip yırtabilirde :( bende inanmazdım ama başıma gelince mecburen inanıyorsun...aynen benimde nutkum tutulmuştu bide ne yapacagımı...

19. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ceranus teşekkür ederim..155 i aradım yetmedi ekip otosu Trafiğe ait ona sözlü olarak şikayet ettim...plakayı ve eşgali aldılar..öncelikle insan olsun...inşallah bulunurda cezası kesilir... reis 28-rumelian ve dino 967 çok teşekkür ederim..saolun...
  20. NURSEN-İM

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) sağolun arkadaşlar ya saattde 20:00 suları falandı...trafik ana baba ...o cesaretle nasıl işdir bu ya anlıyamadım sen tut silah çek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri