Arama sonuçlarınız

1. mecay hilmi

YENİ YOL ARKADAŞIM "Black MAMBA" 97 Model 5.2...

Ynt: YENİ YOL ARKADAŞIM "Black MAMBA" 97 Model 5.2... hayırlı uğurlu kazasız belasız iyi günlerde bol çamurlarda yüksek rakımlarda kullanman dileğiyle.

2. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım hadi hayırlısı diyelim, bende ilk marşına bastığımda o 5200 modordan çıkan sesi unutamıyorum araba deil sanki başka bi uzay mekiği :)
  3. mecay hilmi

Çadır konusunda; Tavsiye - Seçim?

Ynt: Çadır konusunda; Tavsiye - Seçim? Çadır alacaksan 3yada 4 mevsim almanı tavsiye etmem, 5 mevsim cadır al bence. Dağda arazide hava nezaman ne yapacağı belli olmuyor ekstra rüzgara yakalanırsan çadırın içinden polleri tutmak zorunda kalmazsın . Bir kere al 5 mevsim iyi bir çadır al...

4. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım ewet 5 yıldırda trafikten çekilmişti , ufak tefek bişeyleri war halledeceğimiz sadece. teşekkürler.
  5. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım eywallah cümlemizinki inşallah.

6. mecay hilmi

Lada Xray 2012

Ynt: Lada Xray 2012 Stepne motorun içindemi acaba :) nivacılar binmez bu bodele...

7. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım Teşekkürler Batuhan bey..
  8. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım Teşekkürler saolun.
  9. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım Amin amin cümlemizinkini nazarlardan kem gözlerden saklasın :))

10. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım Saol cümlemiz kazasız belasız güzel günlerde kullanalım Mahmut bey,

11. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım Teşekkürler .....
  12. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım Teşekkürler ...

13. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım dewam.
  14. mecay hilmi

Grand Cherokee'mi aldım

Yaklaşık 2 aydır uğraştığım 97 model Grand Cherokee 5.2 aracıma kawuştum. Araç 2007 de trafiken çekilmişti , 172bin km de içi bej döşemeli ön koltukta biraz deforme tawanda da az deforme wardı , hiç tüp takılmamış olması we esnaf aracı olması benim için dahada cazip hale getirdi.1997 de sıfır...
  15. mecay hilmi

VİNÇ TAMPONU VE PORT BAGAJ TASARIMIMIZ...

Ynt: VİNÇ TAMPONU VE PORT BAGAJ TASARIMIMIZ... Güzel olmuş ölçüler lazım olabilir bizede :)

16. mecay hilmi

Zj İcin en uygun ve performansli LPG tavsiyesi

Ynt: Zj İcin en uygun ve performansli LPG tavsiyesi Hayırlı olsun Allah kazasız belasız güzel günlerde binmeyi nasip etsin. 2 aydır bende 5.2 peşindeyım darısı benim başıma .
  17. mecay hilmi

Hüser Yaylası Kış kampı

Eski olabilir ama paylaşmak istedim 2009 kış kampımızdan bir slay. İzlemek İçin http://www.akilli.tv/video/371193/Huser.aspx
  18. mecay hilmi

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Hayatımız öyle olmuşki sadece işe gitmek akşam eve gelmek çocuklarla oynayıp erkenden yatıp erkenden kalkmak. Oysaki neleri kaçırdığımızı we nelere özlem duyduğumuzu unutmuşuz, anca doğa fotolarını we zefkimiz doğrultusunda bikaç resmi görünce "heh...

19. mecay hilmi

jeep cherokee, grand cherokee parçaları..

Ynt: jeep cherokee, grand cherokee parçaları.. eywalla saol burda amortisör ve kolları ayarlamak zor olur, takım olursa fiyatıda uygunsa düşünürüm. ilgine teşekkürler.
  20. mecay hilmi

jeep cherokee, grand cherokee parçaları..

Ynt: jeep cherokee, grand cherokee parçaları.. 97 zj e uyum sağlarmı? 4 adet yay 4 adet amortisör 8 adet tüm kollar (tertemiz) 1000 tl yükseltme kitimi bunlar , yükseltme kitiyse kaç "(inç).

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri