Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ?
açıkcası ben bu aracı 2 yıla yakındır kullanıyorum hep yoldaki hali konuşulmuş. açıkcası ben bu araçla 6-7 saatlık yolu 2 günde alıyorum. amaç sadece biyere ulaşmaksa bu araca zaten külfet asfalt yollar. amaa bu araç...
Ynt: Jımny Alt Koruma
kesilmis olsaydii zaten yazmazdim uretmiyorlar artik ankara bulursaniz bana haber verin isterseniz kmple alti kaptiririm derseniz 300-350 liraya kapatabileceginiz bir yer biliyorum bende yaptirmayi dusunyorum konusup gidilebilir baya iyi aslinda
Ynt: Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.
karadeniz tarafinda yapan bir yer var araba ile gidersen kalip cikartip yapiyorlarmis 110 gibibirsey demisti benim arastirdigim donemde kesinlikle gereken bir parca ve yok cunku arabada cam acik seyahat etmek imkansiz ayrica cama sıkılan suda direk cam...
guzel bir yanit :D fabrikasyon hali ile bile baska bir aractansa bir kac buyuk tas parcasi 2eldiven guclu bir arkadas coook gerekirsede bir gerdirme yetiyor :D bukadar donanima guclu arkadas muhabbet etmek icin gelir ;) :D
Ynt: Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100)
2008 jimny icin kilit dusunuyorum acaba ne önerirsiniz becce kiliti nasildir acaba. bir mekanizmasiz kendi calisan bir sistem sanirim, asfaltta sorun cikarir mi
Ynt: jimny yakit yardim
standart lastikleri jimnynin 205 70 15 8-9 litre ortalamayla yakiyor ama benim ki genelde 10yakiyor biraz sıkıstırdıgınızda bence normal bir yakıt 1.3 motorla eskiler 78hp yenilerse eger yuksek akisli bir filtre takarsaniz 86hp ye kadar cikiyor. bukadar ufak doch bir...
Ynt: Jımny Alt Koruma
selamlar acaba hala koruma kesilmedimi 6 ay oldu hala sizden haber bekliyorum artik kendi ustama yaptiracagim orjinal olsun adinizi tasisin diye sizden almak istiyorum ama onlarca aramama ragmen ki maillere zaten donus yapilmiyor. hala bir gelisme yok
aman 1.2 benzinli arabalarda o kadar yakiyor. bizim memleket gibi koyun birmemleket varken 1lirada yakar yakinda. benzini 5 liradan aliyoruz neredeyse. 3 gün kiymetli vucutlarini kaldirip otobuse binseler ve arabalarini cikarmasalar benzin fiyatlari %50 duser. avrupa...
evet K&N kutu ici uretiyor ben ebayden aldim ama tr dende temin edebilirsiniz baya bir pazarlikla bakim seti ile birlikte 65$ a getirttim acikcasi kodunu size vereyim.
2008 SUZUKI Jimny 1.3L L4 F/I - All Automotive Air Filter 33-2162
yada bu linkten uretim yilina...
Ynt: Yeni Jimny'ciler Buraya
slmlar ben jimnyme bir snorkel almak itiyorum korkuyor bazen sudan lastigini geri cekiyor :) gordugum araclarda bazilarinda var acaba nerelerden aldiniz ne kadara aldiniz memnunmusunuz
Ynt: Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.
http://www.zekplex.com/ u aradim kalibini alirsak yapariz dediler trabzona yakin biri var ise gitsin aldirsin forumlardan bulalim kalibi alindiktan sonra istediginiz kadar yapariz dediler.
Ynt: Suzuki Jİmny Ses Sitemi Hakkında Yardım Lütfen
burada mukemmel bir sekilde tarif ediyor bazi sitelerde koltuklarin yatip kalkma sistemini bozdugu soylenmis fakat bu sistemle sokuldugunde hicbir sorun yasanacagini sanmiyorum. sizlerlede paylaşmak isterim...
ok tesekkurler ben kendi arabami sokup takmayi daha cok seviyorum servis manuelinide indirdim bakalim kablolar cekiliyse super zaten cunku radyoda var on arka hoparlor ayari ama kendi :) yok hemen linkleri inceliyorum.
bende bir soru sormak isterim jimny in arkada ikitaraftada hoparlor olmasi gerekirmiscesine yerler var ama orada ne bir hoparlor var nede oraya ulaşılıyor. ulaşmak için sanırım bütün yan tarafısökmekgerekiyor.henuz cesaretedipsökemedim.
bu...