Yeni Jimny'ciler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Luqaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,954

Luqaa

Yeni Üye
Yer
Kayseri
BU CUMA İNŞALLAH YENİ BİR JİMNY SAHİBİ OLUYORUM.BENİM GİBİ ARKADAŞLARIN BURDA TOPLANMASI GÜZEL VE FAYDALI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM :smiley: TABİKİ BÜYÜKLERİMİZİNDE BİZİ BİLGİLENDİRMESİ VE YARDIM ETMESİNİ BEKLİYORUZ :smiley:

ENGİN BARIŞ KAYA

Etiketler

Ynt: Yeni Jimny'ciler Buraya

jimny cilerin açtığı konular var arkadaşlar orda yardımcı olurlar biraz forumu araştırırsak iyi olur...

iyimis bende facede bir sayfa olusturdum oradanda iletisime geciline bilir linkini atayim buraya
http://www.facebook.com/pages/Suzuki-Jimny-T%C3%BCrkiye/314974105199080 boylece bazi organizasyonlar yapabilirizde

Tüm Jimny sahibi arkadaşlara sevgiler.

IMG_0098.jpg

IMG_0036.jpg

slmlar ben jimnyme bir snorkel almak itiyorum korkuyor bazen sudan lastigini geri cekiyor :smiley: gordugum araclarda bazilarinda var acaba nerelerden aldiniz ne kadara aldiniz memnunmusunuz

Ben aracı donanımı yapılmış olarak aldığım için bilgi sahibi değilim.Aracımdan çok memnunum.Doğru seçim oldu benim için.Ekonomik gidere sahip,yüksek performanslı bir araç.En önemlisi dev ağabeylerinin arasında çok sevimli kalıyor.

IMG_0412.JPG

IMG_0420.JPG

aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın. bende de 2010 model jimny var. henüz garantisi bitmedi. aracın şasilerin de bazı noktalarda ufak ufak paslanmalar var. bu olay garanti kapsamına girermi acaba.? ve nasıl bir önlem almalıyım. ilk aracım ve hepsinde bu sorun varmı merak ediyorum. gerçekten moralim bozuldu..

bende jimny almayı düşünüyorum 2007 veya 2006 acaba yıllık vergileri nekadar yardımıcı olabılırmısınız?

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

SON KONULAR

Geri